Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 107
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SMATRA DA JE TO KORISNO ZA NJEGA

Mama na TikToku: 'Sinu sam kupila set za čišćenje i lutku, da nauči da to nije samo za djevojčice'

Tik Tok
03.08.2022.
u 10:30

Htjela mu je pomoći u promicanju njegove neovisnosti, i naučiti ga odgovornostima koje će imati u budućnosti

Jednu su majku nedavno iskritizirali korisnici na Tik Toku, nakon što je u svom videu objasnila da je svom malom sinu za igranje kupila set za čišćenje, mini usisavač i lutku

Kako piše The Sun, Amerikanka Lex Delarosa se u videu pohvalila da je dječaku (3) kupila igračke za koje se smatra da su samo za curice, jer ga tako, vjeruje, uči da izraste u neovisnu osobu, te mu poručuje kako kućanski poslovi i čuvanje djece nisu rezervirani samo za djevojčice.

Profesorica povijesti od kruha radi pravu umjetnost

1/15

U svom je videu mama pokazala nekoliko igrački za čišćenje poput krpe, lopatice, metlice za smeće, te mini usisavača, a nedavno je sinu kupila i igračke u obliku raznih namirnica kako bi ga zainteresirala za kuhanje. S lutkom koju mu je kupila ga, kaže, želi naučiti da kad odraste ne smije izbjegavati preuzimanje odgovornosti. Ipak, dodaje, primijetila je da neki ljudi 'još uvijek imaju problem s dječakom koji se igra s lutkama'.

- Ne mogu vjerovati da ljudima i dalje smeta što se neki dječaci igraju s lutkama. Jednom smo šetali ulicom i moj sin je nosio lutku, a neki prolaznik je komentirao kako je to 'čudno' - napisala je ispod videa. 

@lex.delarosa The last one people have an issue with for some reason lol #WeStickTogether #MickeyFriendsStayTrue #CVSPaperlessChallenge #fyp #toddlertoys ♬ Che La Luna - Louis Prima

Korisnici koji su pogledali video bili su podijeljenih mišljenja, a neki su joj poručili da je prerano za takve lekcije.

- Slažem se da ovo ne bi trebali biti samo ženski poslovi, ali učiti ga tome tako rano je malo čudno - napisao je jedan korisnik.

- Meni je tužno što se dijete opterećuje s tim umjesto da ga se samo pusti da se igra kako i s čim želi - komentirala je druga korisnica.

No, Lex je ubrzo u komentarima odgovorila da je njenom sinu najzabavnije oponašati ono što ona radi. Drugi korisnici podržali su njene metode, te su joj u komentarima pisali pohvale.

- Svaka čast! Ništa nije tužnije od odraslog čovjeka koji ne zna kako održavati svoj životni prostor! - dodala je treća korisnica. 

Majka (32) ima 12-ero djece: 'Bila sam trudna četiri godine za redom'  

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar Jopa
Jopa
11:47 03.08.2022.

Rodna ideologija u punom izražaju...to su oni koji djecu odgajaju kao da nemaju spola, djeca sama trebaju odlučiti kojeg su spola... koji ljevičarski frik šou nevjerojatno.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije