Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 16
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nije mogla vjerovati

Majka tvrdi: 'Bila sam uzbuđena što ću upoznati sinovu djevojku, a onda je rekla jako neprimjerenu stvar'

Shutterstock
31.03.2023.
u 12:30

Odmah ju je izbacila iz kuće

Mama (56) ispričala je kako je bila uzbuđena što će upoznati "ljubav života svog sina", kako ju on naziva, ali je bila užasnuta načinom na koji je djevojka pozdravila nju i njenog supruga (58). Par je bio u vezi godinu dana prije nego što su odlučili upoznati roditelje, piše The Sun.

- Prošlog vikenda doveo ju je na večeru. Do sada smo očekivali da ćemo je upoznati s obzirom na to koliko je naš sin bio oduševljen njome i koliko je o njoj pričao. Po njegovim riječima ona je savršena i ona je 'ta prava'. Došao je taj trenutak, oni zvone na vrata a mi otvaramo. Izgleda točno kao na svojim slikama, što je sjajan početak. Moj sin se ceri od uha do uha, također sjajno - napisala je u objavi na forumu Reddit.

Pozvali su ih da uđu i djevojka je prihvatila majčin zagrljaj i čvrst stisak ruke njenog muža, a zatim je rekla: "Ja sam ta s kojom se vaš sin seksa."  Majka je bila užasnuta. Očekivala je da će se njezin suprug smijati, jer su on i sin inače šaljivdžije, no ovo je čak i njemu bilo previše. 

- Možda sam ja konzervativna, ali od svega što je mogla reći o mom sinu rekla nam je to?. Jedan pogled na moje lice i moj muž je znao koliko ne odobravam. Možda sam dopustila da moja očekivanja postanu previsoka i nije pošteno imati ih, ali ponavljam: od svega što je mogla reći roditeljima svog dečka, koje nikad nije upoznala, ona je izabrala to? Mom sinu je to prvo bilo zabavno, ali kad je primijetio moju reakciju, lice mu je klonulo - nastavila je majka.

Uznemirena slikom koja joj se usadila u glavu, mama je reagirala ljutito i rekla djevojci da izađe. Tvrdi da je htjela još puno toga reći, ali da je srećom ostala samo na tome. Njezin sin nije htio ići, te je inzistirao da joj daju još jednu priliku, ali majci je bilo dosta i bilo joj je neugodno.

- Čak se i moj suprug, koji inače uživa u nepristojnim šalama, ovog puta složio sa mnom. No, sada se osjećam krivom zbog svoje reakcije i pozvala sam sina da se ispričam, no on se nije htio javiti - dodala je.

Upitala je korisnike Reddita je li pretjerala, a oni su brzo pohrlili u komentare kako bi podijelili svoja mišljenja.  Jedan je korisnik komentirao: "Ja sam liberalan koliko god mogu biti i stvarno ne mogu shvatiti što je djevojka očekivala kako će takav komentar proći?!?!" Drugi je napisao: "Oženjen sam i imam dijete, moja tazbina očito zna da sam imao spolni odnos s njihovom kćeri. Broj puta kada sam im spomenuo naš seksualni život je nula." Treći je dodao: "Ovo jednostavno ne stoji kako treba. Rekli ste da je vaš sin bio nasmiješen kad su stigli i sve dok on nije shvatio da niste baš impresionirani. Također ste rekli da se tako šali sa svojim tatom... Koje su šanse da je to cijelo vrijeme bila ideja vašeg sina, a ona se jednostavno (nažalost) složila s tim?" Žena je priznala da je njezin sin mogao prirediti šalu, ali je rekla da bi bila "razočarana u njega" da je to bio slučaj. 

Snimka svadbe: 'Svekrva je došla u vjenčanici, trebala sam tada shvatiti da slijedi i razvod'

Komentara 7

MI
Mikis
15:32 31.03.2023.

isceniranim situacijama i pricama kao na tik toku nije mjesto u nijednoj rubrici novina koje imaju "slavnu" proslost izniklu iz sr. hrvatske i radom profesionalaca

LO
Lolita3
19:55 31.03.2023.

Izmišljena priča. Ako nemate o čemu pisati, pišite o Zambiji.

Avatar Mlijekoholičar
Mlijekoholičar
08:58 01.04.2023.

Zašto ne piše da je sin sve to snimao mobitelom da napravi tik-tok video

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije