Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 135
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ne slažu se s njezinim odgojem

Majka snimila čišćenje prljave sobe svoje kćeri pa potaknula raspravu: ‘Što je ovo?!'

Tik Tok
13.06.2023.
u 12:30

Nered je uključivao hrpe odjeće na podu, nasumično odbačene predmete i prazne omote i pakete

Mama dvoje djece izazvala je raspravu na internetu nakon što je otkrila da je pospremila i očistila neurednu sobu svoje kćeri. Naime, Snowenne je profesionalna čistačica i odlučila se "pozabaviti" smećem i oštećenom spavaćom sobom svoje kćeri dok je bila na školskom izletu, piše The Sun.

Nered je uključivao hrpe odjeće na podu, nasumično odbačene predmete i prazne omote i pakete. “Vrijeme je da se pozabavim prljavom sobom moje kćeri”, napisala je Snowenne preko videa na kojem čisti prostor. "Otišla je na školski izlet i mislim da je pravo vrijeme da se pozabavim time." Brižna mama pokupila je s poda rasute perlice, uzice, olovke i još mnogo toga. “Moj cilj je proći kroz sve i riješiti se što više stvari. I prefarbati nešto od njezinog namještaja dok čeka svoj novi namještaj", nastavila je.

@snowenne_cleans So…its that time again. Time to clean my daughters messy room #cleantok #daughtersroom #messyroomcheck #daughtersmessyroom #whysomessy @Snowenne | Cleaning Motivator @Snowenne | Cleaning Motivator ♬ Seven Nation Army - 苏七岁

“Još uvijek čekamo da joj zamijenimo tepih. Imamo novi, ali joj ne vjerujemo da ga neće uništiti", dodala je. Tepih je također bio prepun mrlja, prolivene tekućine i zgusnutih nakupina prljavštine i prašine. "Nadamo se da ćemo do kraja ljeta obnoviti cijelu njezinu sobu. Ali samo će vrijeme pokazati", dodala je Snowenne. Očistila je sve stranice i police, prije nego što je na stol nanijela svježi trag bijele boje.

Također je očistila tepih i istrljala mrlje specijalnom otopinom. Međutim, njezin koristan video izazvao je pomutnju na društvenim mrežama. Druge su mame tvrdile da je loša ideja pospremati dječje sobe jer ih to "uči da budu lijeni". “Ni za milijun godina moja mama ne bi uopće dopustila da moja spavaća soba dođe u takvo stanje”, kritizirao je jedan gledatelj. Koliko je staro dijete?"

VEZANI ČLANCI:

Snowenne je uzvratila da su "neka djeca neurednija od druge". “Činjenica da to radiš znači da ona to nikada neće naučiti sama”, napisala je druga korisnica. “Ako ikada pustim svom djetetu da ima tako neurednu sobu, razočarat ću sebe kao roditelja", rekao je drugi gledatelj. Ovo nije prvi put da profesionalna čistačica, koja posluje pod Snowenne Cleansom, ima podijeljena mišljenja o pospremanju sobe svoje kćeri. Prošle je godine podijelila sličan video u kojem je skupljala igračke i ostatke od šiljenja olovka s poda. 

Mama pokazala što radi s djecom kad treba vrijeme za sebe: 'Ubacim ih u kartonsku kutiju!'

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije