Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 88
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sretna obitelj

Žena rodila vlastitog unuka za kćer oboljelu od karcinoma: 'Bila mi je čast!'

Foto: Facebook
07.12.2016.
u 09:35

– Dobila sam priliku podariti im dijete i bila mi je čast – rekla je surogat-majka

Majka Julia Bradford (45) rodila je sina svojoj kćeri Jessici Jenkins (21). Zbog karcinoma grlića maternice, Jessica nije mogla imati djecu, a njezina majka odlučila se na surogatstvo. 

– Nakon dva tjedan pretraga dijagnosticiran mi je rak. Metastaze su se proširile do limfnih čvorova i rečeno mi je da nikada neću moći imati djecu – rekla je Jenkins za Telegraph. S 18 godina doktori su zamrznuli njezina jajašca kako bi u budućnosti možda mogla imati dijete.

– Uzeli su 21 jajašce, ali zbog kemoterapije samo 10 moglo se iskoristiti za stvaranje embrija te zamrznuti. Jessica i suprug Reese bili su oduševljeni jer je Julia pristala biti surogat-majka. Tri godine poslije rodila im je zdravog sina.

– Dobila sam priliku podariti im dijete i bila mi je čast. Puno vremena proveli smo u bolnicama, sretna sam da je zadnji posjet bio zbog tako sjajnog razloga – rođenja njihova djeteta – kaže 45-godišnja majka. 

>> Rodila vlastitu unuku: 'Ovo je najljepši dar mojoj kćeri'

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar 123456
123456
09:04 08.12.2016.

Imam neki čudan osjećaj između žaljenja i gađenja.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije