Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZANIMLJIVO

Majka podijelila zanimljiv trik za vreće za smeće: 'Olakšat će i ubrzati pražnjenje kante!'

Tik Tok
29.06.2022.
u 10:30

Leah Itsines otkrila je taj trik za vrijeme nedavnog boravka u bolnici, kada je vidjela kako su čistačice s lakoćom promijenile vreće u svim kantama u sobi

Pražnjenje kante za smeće baš i nije najzabavniji kućanski posao, a mnogi bi voljeli znati neki način kako to lakše obaviti pa je jedna majka na Tik Toku podijelila trik koji bi mogao pomoći da se proces ubrza,

Kako piše Mirror, Leah Itsines otkrila je taj trik za vrijeme nedavnog boravka u bolnici, kada je vidjela kako su čistačice s lakoćom promijenile vreće u svim kantama u sobi. 

Milenijalci su jako loši u obavljanju kućanskih poslova: Zahod čiste jednom mjesečno!

1/6

- Ušla je čistačica, promijenila vreću za smeće i ja sam ostala zapanjena. Znači, umjesto da je izvukla jednu vreću za kantu iz pakiranja i otvorila je unutar kante, jednostavno je ostavila cijelo pakiranje vreća za smeće na dnu kante, što znači da, kada je gornja vreća puna, sve što će trebati učiniti je zavezati gornji dio i otrgnuti ga od pakiranja, a sljedeća vreća je već u kanti i spremna za korištenje - rekla je u videu impresionirana majka. 

U videu je rekla i kako nije mogla vjerovati da joj ta ideja nikada nije pala na pamet, a njezino mišljenje dijelili su i brojni korisnici. 

 

@leahitsines

Hahahahahah I can’t fkn believe it 😂 did I know this already? It seems like this is what you’d typically do instead of tearing each individual one and then never replacing hahahahahaha

♬ original sound - Leah Itsines

- Još jedna nova stvar koju sam naučila na Tik Toku - napisala je jedna korisnica. 

- Odlična ideja, kako to već netko nije otkrio do sada? - komentirala je druga.

No, neki korisnici bili su malo sumnjičavi prema triku pa su u komentarima pisali svoje primjedbe na ovu ideju.

- Zvuči kao dobra zamisao, ali se onda moramo nadati da ništa neće procuriti kako se cijelo pakiranje ne bi smočilo - dodala je manje impresionirana korisnica. 

Majka (32) ima 12-ero djece: 'Bila sam trudna četiri godine za redom' 

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar Mudlin
Mudlin
14:16 29.06.2022.

A jel treba vreću u kantu staviti lijevom ili desnom rukom? U parni ili neparni sat?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije