Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 38
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Isprobajte ih

Majka otkrila odlične načine za korištenje baby ulja: Čišćenje sudopera, raspetljavanje nakita...

TikTok
25.04.2021.
u 07:00

Nakon što očistite sudoper, baby ulje pomoći će vam da mu vratite sjaj i zadržite ga čistim tjednima

Chantel Mila iz Melbournea otkrila je da baby ulje ima puno više korisnih funkcija nego što mislimo, uključujući i čišćenje kućanstva te raspetljavanje nakita. Na svom TikTok profilu objavila je video u kojem je pokazala kako sve koristi baby ulje i oduševila mnoge, kako piše Daily Mail.

Soda bikarbona može učiniti `čuda` no nemojte je koristiti za ovo...

1/6

Čišćenje sudopera
Nakon što očistite sudoper, baby ulje pomoći će vam da mu vratite sjaj i zadržite ga čistim tjednima. Sve što trebate napraviti je staviti malo ulja na krpu od mikrovlakana te ga utrljati u sudoper. Postupak ponovite jednom tjedno i sudoper uvijek će biti sjajan.

Održavanje metalnih uređaja
Baby ulje također možete koristiti na svojim metalnim uređajima, poput hladnjaka i pećnice. Postupak je isti kao i kod čišćenja sudopera, a pomoći će vam da ga dulje držite bez mrlja i otisaka prsta.

Raspetljavanje nakita
Na kraju, baby uljem možete raspetljati nakit. Sve što trebate je dodati malo ulja u zapetljan nakit i ono će vam olakšati da se nakit vrati u prvotno stanje.

@mama_mila_

Surprising ways baby oil can make cleaning easier ✨ ##kitchenhacks ##cleaninghacks ##hometips

♬ Dreams - Jolyon Petch
 
Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije