Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 102
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KRITIZIRALI JE

Majka izazvala raspravu: 'Idem na odmor samo sa svojim novorođenčetom, a suprug i starije dijete ostaju kod kuće'

Shuttershock
04.06.2022.
u 13:00

Samo se želi odmoriti, sjediti uz bazen i čitati knjigu, a zna da to ne bi mogla ako bi vodila i svoje starije dijete

Jedna žena na roditeljskom forumu Mumsnetu je podijelila kako je odlučila da će na godišnji odmor povesti samo svoju osmomjesečnu bebu, dok će njezin muž i starije dijete ostati kod kuće. Korisnike je upitala bi li pogriješila ako to napravi, a oni su bili vrlo podijeljenih mišljenja.

Kako piše Mirror, objasnila je da je na porodiljnom dopustu i da joj treba promjena uobičajene okoline, te je dodala da njezinom suprugu ta odluka uopće ne smeta. Rekao joj je da slobodno ode i odmori se, a on će rado čuvati njihovo starije dijete, koje bi preko tjedna ionako bilo u vrtiću.

Što majke najviše žele dobiti za poklon? Možda ćete se iznenaditi

1/6

- Bili bismo tri dana u Španjolskoj ili Portugalu, našla sam odlične ponude za malo novaca. Kasnije tijekom godine bismo, naravno, išli na veći obiteljski odmor, kako se moj muž i starije dijete ne bi osjećali izostavljeno - napisala je mama u svojoj objavi.

Majka dodaje da samo želi šetati okolo, sjediti uz bazen i kupati se s bebom, te čitati knjigu kada ona spava i popiti čašu vina. Kaže kako dio nje misli da je to sjajna ideja, no drugi dio nje se bi se osjećao krivim što je ostavila starije dijete kod kuće. Korisnici su uskoro pokrenuli raspravu u komentarima jer su mnogi smatrali da je ostavljanje muža i starijeg djeteta kod kuće jednostavno zlobno, te da su mogli ići svi zajedno.

- Mislim da to nije loša ideja. Malo dijete i tako mala beba težak su posao i ne biste se uopće odmorili. Trebali biste otići - napisala joj je jedna korisnica.

- Tko zna kad ćete opet imati priliku otići. Idite i uživajte - dodala je druga. 

No, neki jednostavno nisu mogli shvatiti zašto bi to napravila i zašto ne bi mogli ići svi zajedno.

- Mislim da je čudno voditi samo jedno dijete na odmor, a drugo ostaviti kod kuće. Starijem djetetu je dovoljno teško što više nije jedino dijete i ne treba mu da mama nestane s bebom na nekoliko dana - komentirao je jedan od njih. 

Psiholozi otkrili kako se manje svađati s partnerom: Pomaže i odvojeno spavanje! 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije