Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Uložila velike novce

Majka (28) tjera kćer (3) na izbore ljepote: 'Ona je moja, radit ću s njom što želim!'

Foto: Youtube Screenshot
1/6
08.11.2016.
u 10:15

- Ne zanima me, gurat ću je naprijed jer znam da je to u njezinom najboljem interesu. Hallie će me mrziti, ali uspjeti će u životu- rekla je majka

Majka Sami Bushell (28) iz Ujedinjenog Kraljevstva priznala je će je njezina kći vjerojatno mrziti kad odraste zbog pritiska koji na nju vrši. Naime, 3-godišnja Hallie Mae natječe se u dječjim izborima ljepote. 

Kako bi osigurala pobjedu kćeri, Sami je dosad u nju uložila oko 16000 dolara. - Ne zanima me, gurat ću je naprijed jer znam da je to u njezinom najboljem interesu. Hallie će me mrziti, ali uspjeti će u životu. Ono što traži, to joj i priuštim. Ima tek 3 godina, ne mislim da ću je time razmaziti - rekla je Sami, a kako prenosi Daily Mail.

 

Tvrdi da su potrošili tisuće dolara na izbore ljepote i da će se sav uložen novac jednom isplatiti. Pritisak na 3-godišnjakinju vrši i njezina prijateljica i suparnica Bella koja je već osvojila nekoliko kruna. - Bella je uvijek pobjeđivala Hallie. Zbog toga Hallie želi biti bolja, jako su kompetitivne - kaže majka. 

Sami priznaje da je njezina kći izgubila nekoliko pobjedničkih titula zbog loših navika i slomova proživljenih zbog pritiska. - Upropastila sam Hallie, dramatična je i to je moja krivica, ali nije me briga. Ona je moja i upropaštavati ću je koliko želim - rekla je Sami. 

 

>> Burkina Faso: Zabranjen izbor "miss goleme stražnjice", žele bolji imidž žena

Ključne riječi

Komentara 2

SD
sdpesticid
10:50 08.11.2016.

ako ovo nije zlostavljanje djeteta, ne znam što je.

DH
dalibor.hren
15:17 13.11.2016.

Gdje je pravobraniteljica, hrabri telefon...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije