Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
velika obitelj

Majka 15-ero djece kaže da od 1993. do 2019. godine samo dvije godine nije bila trudna

TikTok/@mommahona15
12.06.2023.
u 13:30

Ako je vjerovati Googleu, naša obitelj za samo jedan mjesec treba čak 30 rola toaletnog papira, objašnjava Momma Hona u svom videu.

TikTok korisnica koja objavljuje na računu @Momma Hona otkrila je da je gotovo 15 godina u kontinuitetu bila trudna. Majka 15-ero djece kaže da je s prvim zatrudnjela 1993. godine, a s posljednjim djetetom 2019.; a u međuvremenu je, kaže, trudna bila svake godine izuzev 2003. i 2017., prenosi The Sun. Njen je video komentiralo više od 150.000 ljudi, a stavovi su im podijeljeni. "Zvuči kao neki horor film!", piše tako jedna pratiteljica. "O, Bože! Jesi li dobro?",pitala je druga, dok je treća komentirala kako je žena bila trudna u godini u kojoj je ona rođena, kao i u godini u kojoj je ona dobila svoje prvo dijete. 

"A prvo sam rodila sa 26. Ludo!" napisala je korisnica. Ipak, većina se u svojim komentarima usredotočila na fizički izgled mame pa su pisali kako sjajno izgleda. Ova je mama inače redovito aktivna na društvenim mrežama gdje svojim videima o životu u mnogobrojnoj obitelji, a mnogi su ostali zatečeni troškovima koje navodi. U jednom od videa je tako objasnila da samo za toaletni papir njena obitelj na mjesec troši više od 93 eura.

@mommahona15

 

♬ Monkeys Spinning Monkeys

"Ako je vjerovati Googleu, naša obitelj za samo jedan mjesec treba čak 30 rola toaletnog papira", objašnjava Momma Hona i u videu pokazuje kako u trgovini s police uzima pet paketa, ukupno 30 rola papira, i stavlja ih u kolica za kupovinu, a po dolasku kući pokazuje je račun na kojem stoji da je toaletni papir platila 93,01 euro. To je iznenadilo pratitelje.

"E to je trošak koji nikad ne bih povezala sa velikom obitelji" napisao je netko, dodavši da je taj novac doslovno bačen u WC školjku. "Da, to je depresivno", odgovara autorica posta, inače vlasnica obiteljskog obrta. U jednom od svojih brojnih videa o troškovima i izdacima za veliku obitelj ona objašnjava da je tijekom 15 godina samo na pelene potrošila nevjerojatnih 18.600 eura. U video koji je naslovila "Big family things" otkrila je i da je svojoj djeci promijenila više od 70.000 pelena.

"Samo na pelene sam potrošila skoro 10.000 eura", kaže mama koju online prati više od 90.000 ljudi, a mnogi među njima ističu da su takav trošak ne bi mogli priuštiti. "Zaboga, od čega živite ti i tvoj muž?", otvoreno je pitala jedna pratiteljica. "Ženo, ti si fantastična, ja bih na tvom mjestu poludjela. Bog svakome od nas daje različite sposobnosti", zaključila je druga.

Mama zagovara dojenje u javnosti bez stida, a muškarci pišu: 'Kada ću ja doći na red?'

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije