Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
u Los Angelesu

Magistra novinarstva nakon 5 mjeseci otkrila: Sada vam smijem reći što sam radila...

Mia Žakula
Foto: Instagram
1/2
18.10.2016.
u 08:20

Mia nije smjela otkriti detalje te je otkrila što je radila proteklih mjeseci tek sada, i to na svom Instagram profilu

'Napokon vam mogu reći što sam radili prošlih nekoliko mjeseci! Nova kolekcija traperica Khloe Kardashian bit će dostupna na goodamerican.com. Registrirajte se i pridružite se traper revoluciji s nama.'

Mia Žakula iz Vinkovaca, 26- godišnja je magistra novinarstva i sudjelovala je u kampanji za traperice namijenjene ženama s oblinama koje je odllučila lansirati na tržište Khloe Kardashian, jedna od poznatih sestara Kardashian koje su poznate, između ostalog, i po svojim oblinama. 

Mia je jedna od tri manekenke koje su sudjelovale u kampanji u svibnju ove godine, a time je stala uz bok poznatim manekenkama Jordyn Woods i Daphne Joy. 

Mia nije smjela otkriti detalje o snimanju kampanje te je otkrila što je radila proteklih mjeseci tek sada, i to na Instagram profilu objavivši fotografiju u bijelim trapericama s natpisom brenda. 

 

 

Shooting today with this gorgeous @daphnejoy 😍😎😍😎

A photo posted by work hard smart and consistent (@miazakula) on

>>Kolinda Grabar Kitarović ovim je detaljem 'modno prkosila' britanskom protokolu. Pogledajte kako se odjenula 

Komentara 2

LU
Lujo123
12:18 18.10.2016.

Hajd hvala dragom Bogu - sad mogu konačno mirno spavati! Narav no da ovaj priglupi članak nisam čital!

JO
Jozica
14:08 18.10.2016.

stu pi dno do temelja!....tko ovo uopće čita?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije