Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Život na dvoru

Madonna režirala film o kraljevskoj obitelji: sve o Edwardu VIII. i Wallis

w.e. (1)
Foto: Tom Munro/Vanity Fair
1/8
15.08.2011.
u 16:40

Iako u svijetu filmova Madonna nije na cijeni ni kao glumica ni kao redateljica, poznata pjevačica ipak se odlučila još jednom okušati - pogledajte fotografije iz njezinog novog projekta W.E.

Madonnin novi filmski projekt gdje nastupa kao redateljica već je uzburkao strasti - iako se bavi temom kontroverznog braka engleskog kralja Edwarda VIII koji je abdicirao kako bi se mogao oženiti razvedenom Amerikankom Wallis Simpson, pažnju više od tematike privlači kostimografija.

U rujanskom izdanju Vanity Faira pojavio se editorijal s glavnim glumcima - Jamesom D'Arcyjem i Andreom Riseborough odjevenim u prekrasne kreacije inspirirane početkom i prvom polovicom 20. stoljeća. Snimanje je odradio Tom Munro u prekrasnom ambijentu Buckinghamshirea u Engleskoj, a svu hvalu za kostime odnosi dizajnerica Arianne Philips koja je već radila na filmu Hod po rubu, za koji je bila nominirana za Oscara.

Film koji prati ljubavnu priču Edwarda i Wallis, ali i njihovu modernu varijantu, krcat je prekrasnim kostimima - Vanity Fair navodi kako ih je promijenjeno "oko 60"! Philips je surađivala s Cartierom, Diorom, Dunhillom, dizajnerima šešira Stephen Jones Milinery te nakitom Alexis Bittar kako bi savršeno pogodila unikatnu atmosferu vremena.

"Wallis i Vojvoda od Windsora gradili su svoj lifestyle na prezentaciji - bila je to doista prekrasna fasada. S obzirom da njoj udajom nije dana titula, Edward ju je uvijek krasio dijamantima kako bi se osjećala kraljevski", otkrila je Arianne Philips.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije