Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
žali zbog odluke

Madonna otkrila: Mobiteli su uništili moj odnos s djecom

Lourdes i Madonna
Foto: Press Association/PIXSELL
1/3
14.05.2019.
u 13:15

Ova majka, glumica, pjevačica, aktivistica..., samohrana je majka šestero djece, četvero posvojenih iz Malawija, gdje često putuju kao obitelj.

Madonna, slavna pjevačica i majka šestero djece, požalila je zbog odluke da svojoj najstarijoj djeci u mlađoj dobi daruje pametne telefone.

Ta je odluka narušila, kako kaže, njen odnos s Lourdes, i Roccom kada su bili tinejdžeri. Upravo zbog tog iskustva, Madonna ne namjerava ponoviti istu pogrešku s 13- godišnjim sinom Davidom.

 

"Držat ću mlađu djecu podalje od mobitela što je dulje moguće jer sam napravila pogrešku sa starijom djecom kada sam im poklonila telefone u dobi od 13 godina. To je uništilo moj odnos s njima, zaista. Ne potpuno, ali uzelo je popriličan danak u našim životima", istaknula je pjevačica za Vogue.

Ova majka, glumica, pjevačica, aktivistica..., samohrana je majka šestero djece, četvero posvojenih iz Malawija, gdje često putuju kao obitelj. Tvrdi kako nema osobe koja se može usporediti s njom, a da se, nakon što je napunila 60 godina, nalazi u situaciji da se mora boriti za svoje angažmane i karijeru. 

"Prije nisam bila dovoljno lijepa, nisam dovoljno dobro pjevala, nisam bila dovoljno dobra, a sada sam prestara," izjavila je Madonna tvrdeći kako su uvijek u njenom životu pokušavali naći neke kritike. 

Dodala je i da je njen 13- godišnji sin David najsličnija "slika njoj" te da joj je karakterom najbliži. 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije