Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Proširenje obitelji

Madonna će udovoljiti želji svog Jesusa i roditi mu sina

madonna
Pixsell
19.01.2010.
u 10:12

Dečko kraljice popa izrazio je želju da postane tata, a Madonna je odmah posjetila liječnike kako bi doznala koliko je rizično zatrudnjeti u njenim godinama.

Svakoj želji svoga mlađahna Jesusa Luza pop-kraljica spremna je udovoljiti, a posljednja mu je da postane tata. Kud brazilski model okom, tu Madonna skokom pa je ovih dana počela posjećivati liječničke ordinacije raspitujući se koliki su izgledi da zatrudni prirodno s obzirom na to da je u 52. godini života.  

– Madonna je svjesna kako će joj biti mnogo teže zatrudnjeti sa 51 godinom, ali velik je borac, atletski je građena i spremna je uhvatiti se u koštac s tim izazovom, pa ako treba i ići na potpomognutu oplodnju – prišapnuo je novinarima prijatelj tog para. Iako su mu samo 22 godine, Madonninu je ljubavniku očinstvo velika želja i upravo s pjevačicom bogata ljubavnog iskustva želi se uputiti u tu pustolovinu.  

Na očinsku ulogu navikao se već prije godinu dana kad je započeo romancu s američkom pjevačicom koja ima 14-godišnju kćer Lourdes iz veze s Carlosom Leonom i devetogodišnjeg sina Rocca iz braka s redateljem Guyem Ritchijem. Tijekom njihove veze, Madonna je još posvojila dvoje siročića s Malavija, četverogodišnjake Davida Bandu i Mercy James.  

Želja njezina mladića da dobije sina jako je obradovala Madonnu koja se pohvalila prijateljima da je Jesus izvrstan tata njezinoj djeci.  

– Imam neizmjerno mnogo ljubavi u svom srcu za još jedno dijete. Majčinstvo je moje najveće i najnaprednije postignuće u životu – povjerila je prijateljima. No dijete ih očito neće dovesti do oltara jer je Jesus nedavno izjavio kako na taj korak nije spreman. Svakoj želji svoga mlađahna Jesusa Luza pop-kraljica spremna je udovoljiti, a posljednja mu je da postane tata. Kud brazilski model okom, tu Madonna skokom pa je ovih dana počela posjećivati liječničke ordinacije raspitujući se koliki su izgledi da zatrudni prirodno s obzirom na to da je u 52. godini života.

.

Ključne riječi

Komentara 1

MI
Milas
14:53 20.01.2010.

Mladac se može novčano osigurati jedino preko djeteta. Otuda njegova silna očinska želja.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije