Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 181
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Preokret

Ma kakav Nike! Novak Đoković odabrao je japanski Uniqlo

novak đoković
Vogue
03.06.2012.
u 00:01

Najbolji tenisač na svijetu ipak nije prešao u Nike, kako se nagađalo, nego je svoje povjerenje dao japanskom brendu Uniqlo, koji će se idućih pet godina brinuti za Đokovićeve stylinge

Da, istina je! Najbolji tenisač svijeta Novak Đoković potpisao je ugovor s japanskim brendom Uniqlo i postao njihov ambasador sljedećih pet godina. Nakon što je raskinuo ugovor s talijanskim brendom sportske opreme Sergijem Tacchinijem nagađalo se kako će prijeći u Nike, no prije nekoliko dana slavni je tenisač potvrdio da se \"obvezao\" kako će promicati japanski brend diljem svijeta.

Osim kao zaštitno lice, Đoković će sudjelovati i u kreiranju daljnjih linija ovoga japanskog brenda, a prve rezultate ove suradnje tenisač je već pokazao na terenima Roland Garrosa koji je počeo 27. svibnja.

- Izuzetno nam je drago što je Đoković postao naš globalni ambasador. U kreiranju njegove sportske odjeće upotrebljavat ćemo najbolje materijale kako bismo pridonijeli igri jednog tako uglednog sportaša kao što je Đoković. Također, u suradnji s njim kreirat ćemo funkcionalnu liniju koju mogu nositi ljudi diljem svijeta - rekao je Tadashi Yanai, predsjednik vodećega japanskoga maloprodajnog lanca Fast Retailing. A Đoković je nadodao:
- Prije svega sam počašćen, ali i iznimno uzbuđen, što sam glasnogovornik ovoga japanskog brenda. Uniqlo je vrlo cool brend, a zemlju iz koje potječe jako cijenim. Za mene Uniqlo nije sportska linija nego funkcionalna odjeća, a to je upravo ono što mi treba kao sportašu i pojedincu koji vodi aktivan život. Jako se veselim suradnji s njima.

Također, Uniqlo će kreirati T-shirtice koje će se moći kupiti online i u trgovinama, a novac od prodaje tih majica ići će u humanitarne svrhe, to jest za zakladu \"Novak Đoković\" koja pomaže djeci.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije