Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 96
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
sanjaju češće

Ma jel' to moguće? Muškarci više od žena žele veliko vjenčanje

'vjencanje'
Arhiva VL
19.11.2012.
u 11:31

Muškarci su pod navalom osjećaja spremni izjednačiti svoj bankovni račun s nulom samo kako bi njihovo vjenčanje bilo što posebnije... Čini se da današnji muškarci sve više maštaju o bajkovitom vjenčanju kakvo su zamišljale sve djevojke

Sve više muškaraca navodi da im je vjenčanje ili izricanje sudbonosnog "da" najsretniji dan u životu. I dok su nekad samo žene sanjale veliko sretno vjenčanje, sada je ono postalo dvostruko važnije njihovim snažnijim polovicama, potpuno suprotno tradicionalnim podjelama ženskih i muških uloga u prošlosti.

I dok sve manje žena vjeruje u opstanak braka pa se uzdaju u zdrav razum te u krizno doba žele održati što skromnije vjenčanje, muškarci su upravo ti koji će prije odriješiti kesu kako bi im taj dan bio što posebniji, piše Daily Mail

– Vjenčanja su sve skuplja pa nije čudno da mladenci danas puno razmišljaju o novcu i na što ga potrošiti. Glavna je dilema treba li novac uložiti u vjenčanje ili kupovinu kuće ili stana. Žene su očito postale praktičnije u tom pitanju – istaknuo je Laoiseach Lynch iz Barclaysa. U istraživanju je sudjelovalo 2100 odraslih ispitanika. Tek je devet posto žena priznalo da bi potrošile svu ušteđevinu za dan iz snova, dok je to isto spremno učiniti 16 posto muškaraca. Više od polovine ispitanika smatra da je pametnije uložiti novac u podizanje kredita, nego ulupati u svadbeno slavlje. 

 

Komentara 1

DS
dsimunk3
14:02 19.11.2012.

Ima li nešto što muškarci žele malo?! Veliki tv, veliku liniju, velike zvučnike, velike čevape, veliki frižider, veliki .......... ;)

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije