Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
udomite ih

Lucky i Blackie traže dom u koji će unijeti veselje i ljubav

štenad
Foto: Privatni album
1/4
29.04.2014.
u 18:53

Na svijet su došli na zagrebačkom ranžirnom kolodvoru i zajedno s mamom Lunom smješteni su na sigurno

Lucky i Blackie život su počeli na zagrebačkom ranžirnom kolodvoru, gdje je njihova mama Luna pronašla dobre ljude koji su je hranili. Uz njih, na svijet je donijela još šest štenadi i svi su sretno udomljeni.

Jedino Lucky i Blackie još traže svog vlasnika, kojem će dati svu ljubav i veselje što ga pruža štene od osam tjedana.

Foto: Robert Demo

Smeđi Lucky jako je umiljat, mazan i pomalo samozatajan. Za razliku od njega, crni medvjedić Blackie i veći je i hrabriji. No, i on traži ruke koje će ga nositi i maziti. Obojica su očišćeni od glista i vanjskih parazita, a primili su i prvo cjepivo za zarazne bolesti. Kad narastu, mogli bi biti veličine labradora.

Dodatne informacije o njihovom udomljavanju možete dobiti na 098/998-06-95.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije