Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 116
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Lucija Šerbedžija: Recept za uspješan brak je odvojeni život

lucija
Arhivska fotografija
20.01.2010.
u 16:30

Glumica Lucija Šerbedžija u šestom je mjesecu trudnoće, otputovala je u Beograd podržati supruga, srbijanskog redatelja Filipa Gajića koji je završio svoj film "Mit o Sizifu". U njemu glumi i Lucija.

Glumica Lucija Šerbedžija u šestom je mjesecu trudnoće, otputovala je u Beograd podržati supruga, srbijanskog redatelja Filipa Gajića koji je završio svoj film "Mit o Sizifu". U njemu glumi i Lucija.

Na snimanju sa suprugom, Lucija je, govori, uživala:

- Divan je. Samo sam imala jedan dan snimanja i žao mi je zbog toga. To je prvi put da smo surađivali. Nije to bio neki odnos muž-žena, nego baš kao dva profesionalca i stvarno sam uživala. Vrlo lijepo radi s ljudima. Blag je, intuitivan, inspirativan, ulijeva ti povjerenje i maštovit je. Na mjestu događaja smišlja neke stvari, sklon je improvizaciji - kaže Lucija o svojem suprugu.

A njih dvoje našalili su se kako je odvojen život formula za uspješan brak:

- Taman kad se posvađamo, raziđemo se i za 10 dana se ponovno obožavamo - govore.

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije