Lubenica će biti još slađa i ukusnija uz jedan neočekivani sastojak
Posolite na krišku lubenice i odmah ćete primijetiti bolji okus.
Komentari 11
“Ali ste tijekom prvog zagriza shvatili da je gorka i bezukusna” znači da vas je prodavač zavaljao
Ovo je sramotno. Ne slusajte ovog tipa, ako obojite lubenicu, biti ce zuta? Prevelika kolicina konzumacije soli moze dovesti do visokog tlaka, kao i do mozdanog ili srcanog udara. Odraslom covjeku je preporucljivo unos maksimalno 6 grama soli dnevno. Sve preko toga, nije dobro.
sad sam probao. glupost. što bi moj pokojni stari rekao rade bedaka iz hrane. finoj lubenici ništa ne treba samo da je dobro ohlađena
A votka
sol na lubenici = bomba za vaše bubrege
Opće je poznato da se tamo gdje je slano doda prstohvat šečera a tamo gdje je slatko prstohvat soli. Diže i poboljšava ukus. Kaj je tu spornoga?
ovisnici o soli više ni nemaju okus pa trpaju sol u sve i misle kako je to super... probajte izbaciti i smanjiti sol da ne solite dodatno ništa. prvih mjesec dana imate apstinencijsku krizu kao narkoman i ništa vam ne valja no kad to prebrodite vidjet ćete kako su jela i namirnice ukusne bez soli
Najbolje je : Lubenica, rajčica , krastavac, ovčji sir mekani, mladi luk , začinjeno sa maslinovim uljem aceto balsamico , sol i papar .
Je, tako je. Još uz to u članku je i objašnjeno zašto je tako. Dok nije obavezno tako jesti ne vidim problem😉
Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.
Već lani sam imao prilike sresti se s ovakvim "gastro maherima" koji tjeraju svoju "modu" . Ove godine nitko od njih ne soli .Lošu lubenicu sol ne može popraviti a dobroj ne treba ništa .