Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sedam nijansi mode

Louboutin lansirao kolekciju cipela za svaku boju kože

'The Nude Collection'
Foto: Instagram/Christian Louboutin
1/5
01.04.2016.
u 15:00

Na oduševljenje obožavateljica brenda diljem svijeta, krema francuske obuće dizajnirala je balerinke za svaku rasu jer svi smo različiti

Dizajner Christian Louboutin (53) osmislio je inovativnu kolekciju omiljenih cipela modnih dama, koja je od srijeda dostupna za svaku boju kože.

Klasične 'nude' cipele poznate su po jednostavnosti i bež boji koja prijanja uz boju kože. Međutim, svi smo različiti, pa francuski brend odsad nudi sedam nijansi balerinki. Od porculanske boje kože do one tamne čokolade, ovog proljeća sezona je obuće za svaku djevojku i ženu. 

A classically Parisian silhouette, the delicate, pointed-toe Solasofia ballerina flat joins Pigalle Follies 100 and Senora 100 in seven versatile shades of nude. Bit.ly/1FNkltF

Posted by Christian Louboutin on 30. ožujka 2016

 

Materijal balerinki oponaša teksturu ljudske kože, iznose ne tako jeftinih 595 dolara, a dostupne su i u online trgovini. Obožavateljice modnog brenda diljem svijeta oduševljene su idejom, iako kažu da je špičasti vrh cipela promašaj i loš odabir za inače zaobljene balerinke. 

>> 5 razloga zašto morate imati svoj par Louboutinki

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije