Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 33
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Lonely Planet

Najpoznatiji svjetski vodič za putovanja stavio i jedan naš grad među top 10 destinacija 2019.

Foto: Shutterstock
1/13
23.10.2018.
u 10:31

Lonely Planet objavio je popis zemalja koje bi trebalo posjetiti iduće godine

Popis je kreiran prema zadivljujućim prirodnim ljepotama, a prvo mjesto zauzela je Šri Lanka

Ni ostalih devet zemalja na popisu (Njemačka, Zimbabwe, Panama, Kyrgyzstan, Jordan, Indonezija, Bjelorusija, São Tomé and Príncipe, Belize)  nije nas previše iznenadilo, no ono što nas može posebno veseliti jest činjenica da je u TOP 10 gradova koje treba posjetiti iduće godine i jedan hrvatski. 

Na listi se uz, Copenhagen (Danska), Shēnzhèn (Kina), Novi Sad (Srbija), Miami (Florida), Kathmandu (Nepal), Mexico City, Dakar (Senegal), Seattle (USA) i Meknès ( Maroko), na devetom mjestu našao i Zadar. 

Iako Hrvatska nije na popisu TOP 10 zemalja u izboru Lonely Planeta za iduću godinu, ovaj grad je svakako našao svoje mjesto među zvijezdama pa će, vjerujemo, ipak Hrvatska biti jedna od posjećenijih zemalja iduće godine. 

Komentara 3

BA
balance
12:57 23.10.2018.

Bjelorusija??

DU
Deleted user
10:55 23.10.2018.

U vrijeme kad ljudi ne idu na odmor onda je i Slunj velegrad. Tip za umirovljenike... Bolje je zvati ljude u mirovini penzioneri nego umireovljenik. tako i destinacija za penzionere

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije