Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Motivi na ambalaži inspirirani su afričkim batikom

L’OCCITANE lansirao ograničeno izdanje Karite maslaca kao počast ženama iz Burkine Faso

L’OCCITANE
Foto: PR FOTO
1/8
10.10.2016.
u 11:55

Povodom svog 40. rođendana, L’OCCITANE odaje priznanje ženama Burkine Faso koje prerađuju karite maslac. Ograničeno izdanje koje je L’OCCITANE lansirao sa živopisnim uzorkom batika pečat je tog neraskidivog odnosa. Nova kolekcija ukrašena je motivima i bojama koje pripovijedaju istinitu priču o dragocjenom sastojku i ostvarenjem snova 17.000 žena iz Burkine Faso.

L’Occitane Karite maslac je prodajni hit od samog lansiranja. Međunarodni uspjeh proizvoda s karite maslacom za njegu tijela zasigurno mogu pripisati i Burkinčankama. Karite maslac poznat i kao “žensko zlato”, značajan je izvor prihoda svima koji su uključeni u proces njegove prerade. Domorotkinje, organizirane u zadruge znaju tajnu kako iz plodova karite stabla proizvesti dragocjeni maslac. Prerada karite maslaca s ekonomskog stajališta za njih je od iznimne važnosti jer im omogućava da uzdržavaju svoju obitelj te školuju svoju djecu. Danas, 36.godina nakon karite maslac, taj dragocjeni sastojak održao je svoje obećanje…

Karite krema za ruke – kolekcionarsko izdanje 30 ml
Raskošna krema za ruke sa 20% karite maslaca omekšava, hrani, njeguje i štiti kožu. Ovaj sastojak skuplja i proizvodi 17,000 žena u Burkini Faso, zahvaljujući načelima pravedne trgovine sa L’Occitaneom koja traje već gotovo trideset godina. 

Karite balzam za use – kolekcionarsko izdanje 12 ml
Obogaćen s karite maslacem i dobiven načelima pravedne trgovine, ovaj dražesni balzam za usnice hrani suhe i ispucale usnice, ostavljajući ih mekim i podatnima.

Ultranježna krema za tijelo Ljubičica 100 ml
Obogaćena s 10% karite maslaca, ova lagana krema razmazive teksture, njeguje, hrani i štiti kožu, parfumirajući je nježnim i puderastim mirisom ljubičice. Idealno za njegu suhe i dehidrirane kože.

Karite krema za ruke Ljubičica 30 ml
Bogata krema za ruke nježnog mirisa ljubičice, ujedinjuje 20% karitea i maslac s biljnim uljima koje se nježno upijaju u kožu čineći kožu savršeno mekom i njegovanom.

Karite balzam za usne Ljubičica 12 ml
Kremasti balzam s 5% hranjivog karite maslaca hrani, štiti i njeguje vaše usnice neodoljivo privlačnim mirisom ljubičice. Za meke, podatne i njegovane usne.

Svi proizvodi dostupni od 17.listopada u L’OCCITANE trgovinama i u web trgovini www.loccitane.hr.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije