Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 43
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SRETNA OBITELJ

Ljupka Gojić i Mihael Mikić odveli kćer Janu kući

ljupka gojić
Foto: Antonio Bronić/Pixsell
1/3
Autori: mk/VLM, rj
01.12.2009.
u 12:01

Ljupku i malu Janu dočekao je ponosni tata Mihael, koji je pazio da mami i kćeri ništa ne nedostaje na putu prema domu. Mihael je došao iz Hirošime, gdje ima potpisan ugovor s japanskim prvoligašem, kako bi prisustvovao porodu i bio uz svoje najdraže djevojke.

Šest dana nakon poroda Ljupka Gojić-Mikić sa svojom malom Janom napustila je zagrebačku privatnu polikliniku Podobnik gdje je rodila. Ljupku i malu Janu dočekao je ponosni tata Mihael, koji je pazio da mami i kćeri ništa ne nedostaje na putu prema domu.

- Moram priznati da, koliko god smo se pripremali za porod, kad do njega dođe, ostanete malo zatečeni. Na sreću je sve prošlo dobro. Nisam prisustvovao samom porodu budući da je Ljupka rodila carskim rezom, ali svako malo sam virio iza vrata da vidim kakva je situacija - ispričao nam je Mihael koji ne skriva sreću zato što je postao otac.

Japansko prvenstvo u kojem brani boje Sanfrecce Hiroshime uskoro se bliži kraju, ali Mihael se još neće vratiti u Zemlju Izlazećeg Sunca.

- U Zagrebu sam do 4. siječnja nakon čega bih se trebao vratiti u Japan, a moj raspored ovisi i o tome hoće li moj klub ući u azijsku Ligu prvaka - istaknuo je Mikić koji je operirao trbušni zid zbog čega u posljednje vrijeme nije igrao za svoju momčad, a ozljede su mu omogućile da više bude uz trudnu Ljupku.

Potvrdio je da će mu se najvjerojatnije na proljeće u Japanu pridružiti Ljupka i Jana, a do tada će, kako kaže, brojiti dane bez svoje dvije najdraže djevojke.

Ljupka je najavila da će, čim se vrati u formu, ponovno zakoračiti modnim pistama, no posao je trenutačno u drugom planu jer su i Mihael i Ljupka svu svoju energiju i ljubav trenutačno žele posvetili maloj Jani.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije