Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 132
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
optužili ju za nepoštivanje mladenke

Ljudi kritizirali gošću na vjenčanju zbog haljine koju je nosila: ‘Željna je pažnje!’

Shutterstock
04.11.2022.
u 10:30

Drugi gost tog istog vjenčanja objavio je fotografiju žene na forumu, a uz to je napisao 'ne, to nije mladenka...'

Gotovo svi znaju koja su pravila kada se dolazi nekome na vjenčanje, a jedno od glavnih pravila je zasigurno da bi žene trebale izbjegavati haljine bijele boje, jer je to mladenkin dan i samo bi ona trebala biti u centru pozornosti. No, često se dogodi da netko to zanemari, pa odjene potpuno bijelu haljinu jer smatra da to nije važno. To je napravila i jedna žena koja je bila gošća na vjenčanju svoje prijateljice, pa je njezina fotografija završila na forumu Reddit gdje je žestoko kritizirana od strane korisnika, piše The Sun.

5 stvari koje o svom vjenčanju ne biste trebali otkrivati na društvenim mrežama:

1/9

Naime, na vjenčanje je odlučila odjenuti dugu bijelu haljinu do poda, a na glavi je uz to imala i bež cvjetni ukras. Drugi gost tog istog vjenčanja objavio je fotografiju žene na forumu, a uz to je napisao 'ne, to nije mladenka...'

Foto: Reddit

Na slici je tako žena prikazana u dugoj, bijeloj haljini, sirena kroja, s debelim naramenicama. Njezin modni odabir, kao i odabir modnih dodataka, izazvao je pravu pomutnju, pa su ju tako mnogi osudili zbog nepoštivanja mladenke. 

- Čak bi joj oprostila da je to neka haljina za zabavu i izlazak, ali ovo je baš duga večernja haljina. Djevojko, ne - napisala je jedna korisnica. 

- Radi pravde, nadam se da je ta haljina bila jednako neudobna kao što i izgleda ovdje - komentirala je druga. 

- Šokirana sam koliko često vidim ovako nešto na društvenim mrežama. Ova žena je očito bila željna pažnje - dodala je treća korisnica.

Otac troje djece i inženjer robotike obožava nositi štikle i suknje: 'Ne vidim ništa čudno u tome' 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije