Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 143
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Konflikti

Ljudi koji se znaju dobro posvaditi sretniji su te žive bolje i dulje

svađa
Arhiva VL
16.08.2010.
u 17:05

Iako je mnogi često izbjegavaju, svađa je - dobra za zdravlje.

Osobe koje dođu u napetu situaciju s partnerom, šefom ili djetetom lakše će prebroditi problem ako se posvade, piše u studiji Sveučilišta Michigan, a prenosi USA Today. - Veze imaju velik utjecaj na to kako se osjećamo, osobito problemi u vezi. A način na koji se nosimo s problemima utječe i na zdravlje, stoga je katkad bolje dobro se posvaditi - rekla je voditeljica istraživanja Kira Birditt.

Prijašnja istraživanja dokazala su da parovi koji izbjegavaju svađe i konflikte umiru ranije.

Ključne riječi

Komentara 12

BA
baš
18:11 16.08.2010.

e jeb** sve kada se umjesto razgovora moram svađati, a još k tome kada pozove policiju pa te udari po džepu, pa se ti svađaj dobro.

KA
karambita
20:16 16.08.2010.

Sa svadom se zivi bolje.....ma dajte molim vas....pa kome je svadja donjela dobro.....ja ne znam ni jedan slucaj.....svadja je samo prva stepenica do nasilja, samaranja, udaranja, pljuvanja, vrijedjanja, a bome se zavrsi i tragedijom.....pa i Crkva nas uci \"MIR BOZJI\",

BI
Bisera
16:39 18.06.2011.

slažem se

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije