Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 172
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
originalan look

Ljubitelj tetovaža ih ima preko 2.000 s istim motivom - dijelovima puzzli

Instagram
05.09.2022.
u 11:30

Većina Enigminih dijelova slagalice tetovirana je plavom tintom, a bjeloočnice njegovih očnih jabučica obojene su u crno

Ljubitelj tetovaža i tjelesnih modifikacija Paul Lawrence po cijelom je tijelu istetovirao dijelove slagalice; zbog čega su ga prozvali Enigma; a tetovaža ima toliko da na njemu nema čistog dijela kože, koji nije prekriven tintom ili nekom tjelesnom modifikacijom.

13. travnja 2011. je tako postavio novi službeni rekord za najviše tetovaža dijelova slagalice, a žiriju je trebalo čak tri sata da prebroji 2.123 tetovaže. Kako piše Mirror, nakon internog dogovora žiri je odlučio da će se Lawrenceu priznati samo crteži sa jasnim rubovima, čija se slika može razaznati i nije izblijedjela.

Tetovaže su `modni hit`, ali ove s kanom će vas oduševiti:

1/11

Većina Enigminih dijelova slagalice tetovirana je plavom tintom, dok su mu bjeloočnice obojene u crno. Uz tisuće tetovaža, Enigma je napravio i razne modifikacije, uključujući pet rupa oko usta i dva implantata u glavi u obliku rogova; čak su mu i uši, u skladu s ostatkom njegovog dramatičnog izgleda, modificirane poput komadića slagalice.

Enigma je prvi put odlučio da želi prekriti svoje tijelo tetoviranim dijelovima slagalice 1992. godine. Sljedeće godine započeo je iscrpljujući proces tetoviranja, za koji je bilo potrebno više od mjesec dana. Govoreći o intenzivnoj sesiji tetoviranja, Enigma se prisjetio: "Bio je to težak mjesec. Bilo je puno intenzivnih osjećaja. Moja koža je stražnja strana slagalice. Ono što je izvana, također je i unutra. Umjetnost je iznutra."

Kao izvođač, The Enigma izvodi odvažne trikove s vatrom, mačevima, oštricama, pa čak i električnim alatima, a posebno je poznat po štosu koji uključuje držanje jabuke u ustima i rezanje je motornom pilom.

[ANKETA] Izuvate li cipele kada dođete kod nekoga u goste i očekujete li isto od svojih gostiju?

Ključne riječi

Komentara 2

DU
Deleted user
12:53 05.09.2022.

On nije čovjek već čudovište.Bio bi dobar da se stavi ko strašilo na njivu, jadne ptice nebi se damo uplašile od njega već bi uginule od straha

RE
realist01
12:46 05.09.2022.

Pa zar je to čovjek? Čak ne sliči ni na kakvu životinju.Svaki gušter je manje ružan od ove nakarade.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije