Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 139
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
deep purple

Ljubičasta boja u spavaćoj sobi raspiruje strasti...

seks
Arhiva VL
04.09.2012.
u 11:52

Parovi se najradije "valjaju" u svilenoj posteljini, a najviše ih napaljuje ljubičasta boja...

 

Želite li više strasti, obojite svoju spavaću sobu u ljubičastu ili crvenu boju! Zašto? Jedno je istraživanje pokazalo da parovi među zidovima, namještajem ili plahtama svih nijansi te boje vode bogatiji i aktivniji seksualni život od ostalih parova.

Oni koji obožavaju ljubičastu i ukomponirali su je u spavaću sobu, prosječno ljubav vode 3,49 puta tjedno, dok parovi u crvenim sobama ljubav vode 3,18 puta, a oni u nebeskoplavima 3,14 puta tjedno, otkrio je Littlewoods.com.

Parovi s ružičastim detaljima u sobi intimni su u prosjeku 3,02 puta tjedno, dok su najmanje vatreni oni u bež, zelenim i sivim sobama.

U istraživanju u kojem je sudjelovalo oko 2000 odraslih pokazalo se i da posteljina igra veliku ulogu u raspirivanju strasti. Oni sa svilenim plahtama seksaju se najviše, prosječno čak 4,25 puta tjedno. Pamuk je nešto manje erotičan pa su parovi "aktivni" prosječno 2.72 puta tjedno, dok sintetika i poliester "ubijaju" strasti.

− Godinama govorim svojim klijentima da bež (blijeda) spavaća soba blijedim može učiniti i vaš seksualni život − zaključila je Laurence Llewelyn-Bowen, dizajnerica interijera, prenosi Daily Mail

Komentara 3

SL
slavicabosnjak317
12:51 04.09.2012.

a šta je s onima koji su daltonisti? koja boja djeluje pozitivno na njihov seksualni život?

Avatar ShuPac
ShuPac
14:41 04.09.2012.

Moje istraživanje među poznaninicima je pokazalo da bi bilo dobro da se nosite u 3pm s idiostskim tekstovima poput ovog!

PA
pancake
19:56 04.09.2012.

riješena financijska situacija najbolje raspiruje strasti..... sve ostalo su finese

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije