Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UZBUDLJIVA NOVA GODINA

Ljubavni horoskop: Kome će naklonjenije biti avanture, a kome stabilnost?

ljubavni horoskop
Foto: Thinkstock
31.12.2013.
u 17:00

Koji horoskopski znakovi će imati naklonost planeta za rasplamsavanje strasti već u prvom dijelu godine?

OVAN

Ljubavnih će problema biti u siječnju i veljači, pa ćete teže osvojiti osobu koja vam se sviđa. No zato ćete od ožujka do svibnja sve nadoknaditi i sretno se zaljubiti. Osjećajni optimizam pratit će vas i u lipnju, kolovozu i studenome kada će vezani, ali i slobodni uživati u partneru zagrljaju. Ako ste u braku, prva polovina godine upućuje na napetosti i česte svađe.

BIK

Ako ste sami, prva polovina godine donosi vam ljubav s nekim koga ćete upoznati na radnom mjestu. Osobito povoljni mjeseci bit će travanj, lipanj, srpanj te rujan, kada će mnogi samci ostvariti ljubavnu sreću i zaljubiti se. Ako ste u vezi, Saturnov utjecaj upućuje za ozbiljnost i odgovornost pa nije isključeno da ćete stupiti u brak. Pripazite na listopad i studeni koji su krizni ljubavni mjeseci.

BLIZANCI

Mogli biste imati kakav flert na radnom mjestu koji će biti predmetom ogovaranja od strane kolega, ali znat ćete situaciju okrenuti u svoju korist. Cijelu prvu polovinu godine imat ćete prekrasan Marsov utjecaj, koji u vaš život može donijeti posebnu i veliku ljubav, osobito u ožujku, svibnju ili lipnju. I druga polovina godine bit će uspješna te učvrstiti veze i brakove.

RAK

U prvoj polovini godine bit će obiteljskih napetosti i bračnih svađa, no sve će završavati pomirbama i novim počecima. Nove ljubavi vas vrebaju u siječnju, veljači, travnju i lipnju, a ljeto ćete pamtiti po strastvenoj morskoj avanturi. Neki među vama upoznat će zrelu i po godinama stariju osobu koja će vam pružiti mir i stabilnost, osobito tijekom listopada i studenoga.

LAV

U prvoj polovini godine moguća je tajna veza s nekim tko je zauzet, no brzo ćete izaći iz takvog odnosa. Novi ljubavni počeci mogući su u svibnju, no ono najljepše vas očekuje u drugoj polovini godine kada srećonoša Jupiter ulazi u vaš znak. Tijekom kolovoza, rujna, studenoga ili prosinca mogli biste uploviti u prekrasnu vezu. Žene ovog znaka iznenadit će neplanirana trudnoća.

DJEVICA

Već u siječnju ili veljači moguća je ljubav koja će vas ostaviti bez daha, a ni svibanj i srpanj neće vas ostaviti bez ljubavnih prilika. Imate li partnera, odlično ćete se slagati. U drugoj polovini godine moguća je obnova prekinute veze, a neki među vama mogli bi se upustiti u odnos s nekim tko je zauzet. Ljubavna sreća čeka vas tijekom rujna, listopada i studenoga.

VAGA

Mars u vašem znaku tijekom prve polovine godine pojačat će vaš libido, pa ćete biti strastveni i zaljubljivi. Tijekom ožujka i lipnja moguća je veza s osobom koja će vas brzo osvojiti, no pazite se svoje naglosti i brzopletosti. Listopad će za mnoge među vama biti fatalan, jer je moguća velika zaljubljenost i sreća, a isto tako i tijekom naklonjenog studenoga.

ŠKORPION

Saturn je i dalje u vašem znaku pa ćete biti jako izbirljivi – privlačit će vas odgovorni i zreli pojedinci. Najviše šanse za nove ljubavne početke imat ćete u siječnju, veljači, travnju, srpnju i kolovozu, a kad Jupiter u drugoj polovini godine uđe u vaše polje posla i na radnom mjestu moguć je flert s utjecajnom osobom. Sreće u ljubavi imat ćete i u rujnu te listopadu.

STRIJELAC

Povoljan Marsov i Jupiterov utjecaj upućuje da će vam cijela godina biti iznimno uspješna u ljubavi. Oni u vezama mogli bi se vjenčati, a oni u braku odlično će se slagati s partnerom. Tijekom ožujka, svibnja i kolovoza moguća veza s nekim tko vam je prijatelj, dok ćete se u drugom dijelu godine zaljubiti u nekoga putem interneta, na ljetovanju ili na kakvom putovanju.

JARAC

Ako ste u ozbiljnoj vezi, tijekom prve polovine godine mogli biste planirati vjenčanje i ulazak u bračne vode. Neki među vama zaljubit će se već u siječnju ili veljači, a prilike za romansu imat ćete i tijekom travnja, svibnja te rujna. Strast s nekim privlačnim potpuno će vam pomutiti razum tijekom listopada ili prosinca, no dobro provjerite je li to baš osoba za vas.

VODENJAK

Ovo će biti godina velikih osjećajnih preokreta, pa ćete u drugoj polovini godine planirati zaruke, brak ili potomstvo. Tijekom prve polovine godine svidjet će vam se poslovno uspješna osoba, a prilike za flert i nove veze imat ćete i tijekom ožujka, travnja i lipnja. Tijekom ljeta bit će bračnih kriza i napetosti, no sve se smiruje u naklonjenom rujnu i listopadu.

RIBE

Najbolje ljubavne prilike imat ćete u prvoj polovini godine, kada će vas Jupiter voditi stazama ljubavne sreće. Nova ljubav moguća je u siječnju, veljači, travnju ili svibnju pa ćete se naći u željenom zagrljaju. Druga polovina godine donosi priliku za vezu s nekim koga ćete upoznati kroz posao. Posebno lijepi ljubavni mjeseci bit će listopad, studeni i prosinac.

>>Godišnji horoskop: Izazovna godina za Vodenjake, produktivna za Rakove

Komentara 4

PN
premda_nije
19:12 31.12.2013.

Astrologis Nostra Domus je navodno predvidio za 2014. da će to biti godina sumraka medijske demokracije koji je već započeo u 2013. Novine, navodno prividno desne u znaku bika svrstavat će se i solidarizirati uz ljevičarske novine u znaku jarca. U sveopćoj eri vodenjaka važne televizijske kuće dobivat će informacije iz istih centara moći i u znaku strijelca odapinjati otrovne strelice u lakomislene polonike horoskopa i sličnih mudrosti. Ljubavni život njihovih urednika i djelatnika cvjetat će onako kako su zamislili njihovi ovnovski šefovi. U redakcijama će ostati malo djevica, a puno će brakova i veza biti u znaku vage... Svi će se oni lavovski truditi prenositi organizirane ankete o popularnosti smiješnih političara... Prema pseudokineskom horskopu cjelokupno pučanstvo pokušat će držati kao da su majmuni, pardon u godini majmuna... Nametat će se lažna istina, lažna prava i

Avatar billybull
billybull
09:23 01.01.2014.

ma je li moguce da jos netko vjeruje u ovo bezumlje?

DU
Deleted user
18:50 31.12.2013.

mi blizanci smo najuspješniji u flertanju

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije