Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 166
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zabava za obitelj

Ljeto uz još više vodenih atrakcija: vodimo vas u Terme Laško

Foto: Terme Laško
1/4
20.07.2023.
u 17:00

Jedino ovdje možete biti sigurni da vam vrijeme neće pokvariti ljetni odmor, jer čak i ako padne kiša, imat ćete dojam kao da ste vani, a 2.200 metara četvornih vodenih površina, uključujući dva nova tobogana za manju djecu, jamče ludu zabavu

Bazen s valovima, brza rijeka, dječji vodeni park, tri viseća whirlpoola iznad bazena, mnoštvo tobogana, uključujući i dva nova za sezonu ljeto 2023., ali i brojni relaksirajući sadržaji za roditelje…, odmor je najuzbudljiviji i najzabavniji u slovenskim Termama Laško. Kad temperature narastu, nema boljeg načina za rashladiti se od uživanja u vodi, a Termana Park Laško s brojnim vodenim atrakcijama jednostavno poziva na nezaboravan odmor. Otkrijte nam kako izgleda vaš idealni bijeg od gradskih vrućina i osvojite obiteljsku ulaznicu (dvoje odraslih i dvoje djece) za cjelodnevno uživanje u bazenima i vodenom svijetu.

I samo mjesto uz rijeku Savinju oduševit će vas ljepotom i mirnoćom kojom odiše, dok će Termana Park Laško s bogatom wellness ponudom, vodenim sadržajima i animacijama za djecu osigurati potpuni odmor svakom članu obitelji.

Kao da ste non-stop vani!

Poseban je doživljaj uživati i kupati se ispod prekrasne staklene kupole koja se veličanstveno uzdiže iznad Termalnog centra. Teško je odlučiti je li ljepše promatrati nebo kroz staklenu kupolu noću ili danju uživati u predivnom pogledu na zelene brežuljke. Za sunčanih ljetnih dana kupola se otvara, no možete biti sigurni da vam vrijeme neće pokvariti odmor, jer ako i padne kiša, kupola će se zatvoriti, a vi ćete i dalje imati dojam kao da ste na otvorenom. I vanjski bazni ovih slovenskih terma su impresivni – rekreacijsko-masažni bazen povezan s unutarnjim bazenom, kristalni bazen, veliki bazen za plivanje, tobogani, sve je tu i jamči vam ludu zabavu!

Foto: Terme Laško

Voda umiruje i stimulira osjećaje

Postoje brojni znanstveni dokazi zašto igranje u vodi može biti višestruko korisno za dijete. Ne možemo zaboraviti da se formiramo u majčinoj utrobi okruženi vodom; stoga nas voda čitav život umiruje i stimulira naša osjetila, prije svega slušna, vizualna i taktilna. Špricanje, šum vode, dodir vode na koži…, i sama pomisao stvara osjećaj ugode. No, u vrijeme kad se djeca sve manje kreću i kad su različiti ekrani postali nova igrališta, nije zanemarivo da igranje u vodi razvija socijalne vještine i motoriku. Prolijevanje vode iz jedne posudice u drugu, što je nego vježbanje fine motorike? Svo to prskanje, polijevanje i skakanje po vodi, doista, ima svoju svrhu, posebice u društvu i u Termama Laško, gdje je preko deset različitih bazena pod staklenom kupolom i na vanjskom kupalištu.

U Termama Laško nisu zaboravili ni na nešto starije klince. Nakon završetka školske godine, treba otpustiti stres, pa su za njih kreirali dječje wellness tretmane. Zasigurno će im se posebno svidjeti čokoladna masaža, koja je i najpopularnija među djecom, kao i VR Experience Room koju vole i tate. Uz broje animacijske sadržaje, djecu često posjećuju i maskote Vodomček i Vodomčica, izrađene po liku vodomara, jedne od najživopisnijih ptica, koja se gnijezdi samo u najčišćim područjima kakva je obala rijeke Savinje.

Sretna dobitnica je Barbara Karnas.

Čestitamo!

 

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije