Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
vaši interijeri

LIVING Dom&vrt - Novi Večernjakov mjesečnik za uređenje doma!

nazorova
Foto: Josip Regović
1/6
12.07.2015.
u 08:38

Kako nije svatko u prilici angažirati stručnjaka za uređenje doma, tu uskače Večernjakov mjesečnik LIVING Dom&vrt!

Uređenje doma naoko se čini jednostavnim zadatkom - odaberemo boje koje volimo, namještaj koji nam se sviđa i sve začinimo sitnicama koje nam nešto znače, koje smo donijeli s putovanja ili dobili na poklon. Čini se kao dobar recept jer ipak najvažnije je da interijer bude po vlasnikovoj volji. Rezultat? Pa, nije ispalo baš kao "iz magazina"...

Uređenje, odnosno stiliziranje interijera ozbiljan je zadatak kojim se s razlogom bave stručnjaci educirani za taj kreativni zadatak. Kombiniranje boja, uzoraka, komada namještaja, ugodan osjećaj i dobra atmosfera prostoru, dobra realizacija određenog stila... sve su to faktori koji imaju svoje "formule" koje treba precizno izvesti da bi u konačnici sve izgledalo oku ugodno.

Kako nije svatko u prilici angažirati stručnjaka za uređenje doma, tu uskače Večernjakov mjesečnik LIVING Dom&vrt! U njegovih stotinu stranica finog papira, koje ćete moći imati u rukama svake prve subote u mjesecu, nudimo vam stručne savjete urediti pojedinačno sve prostorije u domu, kako birati tkanine, dekore, boje za zidove, kako kombinirati nove i stare komade, kako uspješno izvesti jedan stil uređenja interijera i još mnoštvo toga...

Sav naš sadržaj popraćen je najljepšim fotografijama za koje ponosno možemo reći da su gotovo u potpunosti naše produkcije. Da, naše, a svjetsko! Radi se o vrhunski uređenim domaćim interijerima u koje ekskluzivno zavirujemo, a koji su zreli za prezentaciju u eminentnim svjetskim magazinima. Radi se o i uvijek originalnim editorijalima koje snimamo na brojnim lokacijama i za koje iz domaćih trgovina izabiremo najbolje komade i slažemo ih u scenografije kako bismo vas inspirirali da isto napravite i u svome domu.

Osim interijera, LIVING vas uči i o novitetima iz svijeta dizajna, o vrtlarenju na urbani način, a posebno smo ponosni i na naše gastro stranice na kojima vodeći chefovi otkrivaju svoje tajne pripreme vrhunskih zalogaja. Sve to čini LIVING premium proizvodom zbog čega je u prva četiri broja pronašao put do tisuća vjernih čitatelja.

Garantiramo da će LIVING postati vaše omiljeno lifestyle štivo koje ćete ritualno kupovati, ili uz Večernjak po cijeni od 5 kuna ili zasebno na kiosku za samo 14 kuna.

>>Stigao je dan koji su Hrvatice nestrpljivo iščekivale!

Komentara 1

Avatar Dameanu
Dameanu
14:11 12.07.2015.

A zbog cega se zove Living? Zar je namijenjen engleskom govornom podrucju? Zar nemamo mi neko hr ime?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije