Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 41
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
neon edition

Limitirano izdanje Labella koji svjetli u marku

Labello neonmania
Foto: PR FOTO
1/4
16.09.2016.
u 14:20

Labello, najpoznatiji brend za njegu i hidrataciju usana predstavio je novi Labello Original Neon u šest modernih neonskih pakiranja koja sjaje pod UV svjetlom i neizostavan su modni dodatak za svaki party!

Nova Labello kolekcija predstavljena je u Zagrebu na Labello Neonmania partiju na kojem su prisustvovali Andrea Andrassy, Renata Sopek, dvojac ELFS i mnogi drugi.

Inspiriran najnovijim trendovima u ljepoti i modi, Labello je spojio brigu o usnama s modernim neonskim trendom koji je neizostavnom heroju za njegu usana Labellu Original nadjenuo dosad neviđeno ruho. Šest jarkih neonskih boja krasit će pakiranje Labello Originala u ograničenom vremenskom trajanju dostupnom od 1. listopada 2016.

Njegova formula sa shea maslacem i pantenolom pruža 12-satnu njegu, s dubinskim efektom hidratizacije koji vraća mekoću ispucanim usnama.

Foto: PR FOTO

Komentara 1

GF
gfrancic
17:50 16.09.2016.

svijetli u marku? Valjda mraku, ispravite to

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije