Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DALEKO OD OČIJU JAVNOSTI

Lily Allen spremna za život sa Samom Cooperom

Lily Allen
Pixsell
12.10.2009.
u 13:41

Mlada pjevačica daleko je od onoga što o njoj većina misli, pa već sada naginje tome da karijeru zamijeni ulogom majke iz predgrađa u miru vlastite obitelji.

Sam Cooper i njegova djevojka Lily Allen bacili su se posljednjih tjedana u potragu za mjestom gdje će započeti zajednički život i time dovesti vezu na višu razinu.

Raspituju se uglavnom po lokacijama u Londonu, a mnogi smatraju da mlada pjevačica ulaganje u nekretnine pametno vidi kao dobar investicijski potez.

Par je zajedno od početka ove godine, a traže stan ili kuću koju je potrebno temeljito renovirati kako bi Samove sposobnosti došle do izražaja.

- Sam je briljantan u planiranju i dizajniranju tako da ima smisla savjetovati se s njime po pitanju nekih poslovnih poteza - objavio je britanski Daily Express.

Lily je i sama nedavno izjavila kako ne može dočekati da se smiri i osnuje obitelj te da vjeruje kako će njezina djeca biti i njezino najveće dostignuće.

-  Ljudi misle da sam vrlo samopouzdana osoba koja je za uzdizanje žena, no to baš i nije točno - izjavila je Allen dodavši kako joj je glavna namjera postati majka iz predgrađa, udati se i imati djecu.

-   To da me paparazzi prate na svakom koraku nije život kakav želim.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije