Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 180
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Lidl Hrvatska i Run Croatia - utrka dobrih želja

Lidl Cross Hill Run
Foto: Promo
1/6
20.05.2019.
u 10:40

237 natjecatelja istrčalo Lidl Cross Hill Run u Križu

237 trkača, sportaša, rekreativaca i djece iz čak 7 zemalja svijeta uživalo je u posebnoj utrci dobrih želja – Lidl Cross Hill Run. Na atraktivnom brdovitom zelenom krajoliku Općine Križ natjecali su se tako trkači iz Australije, Austrije, Francuske, Poljske, Srbije, Sjedinjenih američkih država i Hrvatske, a održane su tri utrke – utrka od 10 km, 5 km i Kids run. Na samom startu utrke, natjecatelji su imali priliku napisati svoje želje na balone koje su zatim svi zajedno puštali u zrak. U sklopu svoje krovne kampanje #aktivnikrozgodinu, Lidl je ove godine sponzor 10 Run Croatia utrka na atraktivnim lokacijama diljem Hrvatske.

Foto: Arena Hospitality Group

Pobjednik utrke Lidl Cross Hill Run na 10 km je Silvio Grđan, dok je u ženskoj konkurenciji pobijedila Ivana Marušić. Na utrci 5 km, pobjednik je Goran Đogolović, a pobjednica Tena Škvorc. Načelnik Općine Križ Marko Magdić izuzetno je zadovoljan organizacijom utrke, a za sljedeću godinu je najavio još veći spektakl.

Lidl Hrvatska poznat je po tome da podržava i potiče sport i zdravi način života, kako interno među svojim zaposlenicima, tako i putem brojnih javnih programa koje podupire. Ne čudi tako partnerstvo ovog trgovačkog lanca s tvrtkom Run Croatia, u javnosti poznatoj po svojoj predanosti promociji sporta. Trkači će i ove godine trčati kroz neke od najljepših lokacija diljem Lijepe Naše - od Zagreba, preko Gorskog Kotara i Istre, pa duž obale i otoka sve do južne Dalmacije.

Foto: Arena Hospitality Group

Zajedničke utrke Lidla i Run Croatia održavat će se od travnja pa sve do prosinca, i to na prekrasnim otočkim lokacijama Krka (Punat i Malinska), Brača, Lošinja, ali i gradova poput Zagreba, Splita, Poreča, Vodica te Općina Križ i Ravna Gora. Svi koji se žele prijaviti na neku od utrka, to mogu učiniti na idućem linku.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije