Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 40
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SLADOLEDNA RETROMANJA

Ledo vraća stari sladoled kojeg se svi rado sjećaju

sladoled
Foto: PR
23.01.2015.
u 12:14

Glasom do okusa djetinjstva i najomiljenijeg sladoleda

Sjećate li se sladolednih okusa vašeg djetinjstva? Zasigurno mnogi od vas još nisu prežalili popularne Ledo sladoleda poput Silk Milka, Matadora i Borovnice. U novu godinu Ledo je odlučio krenuti novom kampanjom čiji je cilj nagraditi povjerenje ljubitelja Ledo sladoleda, vraćajući na police trgovina najomiljeniji „stari“ sladoled, odnosno okuse djetinjstva. 

Upravo zato u Ledo kreativnoj radionici otvoren je novi Retro natječaj u kojem će potrošači do 29.1.2015. putem web stranice Leda (www.ledo.hr)  imati prilike glasati za jedan od tri najomiljenija sladoleda, a onaj koji prikupi najviše glasova ponovno će se naći u Ledo škrinji. Izbor zasigurno neće biti jednostavan jer se bira između dragih starih okusa –  Silk Milka (sladoleda od vanilije sa sosom od jagode, prelivenim kakao preljevom i posipom s komadićima lješnjaka), Matadora (sladoleda od čokolade prelivenog kakao preljevom i posipom od komadića lješnjaka) i sladoleda okusa Borovnice.

 Svojim virtualnim glasom na www.ledo.hr u periodu od 15. do 29.1.2015. godine izaberite okus kojeg se s najviše nostalgije i ljubavi sjećate te sudjelujte u Ledo Retro natječaju odnosno vraćanju najomiljenijeg starog sladoleda u Ledo škrinje. Uključite se i vi u akciju te odaberite svoj omiljeni retro okus http://www.ledo.hr/hr/novosti/sve-novosti/glasaj-i-vrati-omiljeni-sladoled-i-okus-djetinjstva-borovnica-matador-ili-silk-milk

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije