Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 44
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Ledo organizira sportsko druženje za Zagrepčane s Renatom Sopek

Sportsko-edukativno događanje
PR
Autor
PR članak
17.05.2013.
u 15:14

Ledo sportska radionica na Jarunu – vježbe Renate Sopek i savjeti nutricioniskinje doc.dr.sc. Darije Vranešić Bender

Ove subote 18.svibnja kod Malog jezera na Jarunu održat će se sportsko-edukativno događanje organizirano od strane Leda, na kojem će građani imati priliku vježbati i plesati zumbu uz poznatu hrvatsku fitness instruktoricu Renatu Sopek od 16.00 do 19.00 sati te saznati kako najefikasnije i najjednostavnije pripremiti svoje tijelo za nadolazeće ljeto.

Uz odgovarajuću kombinaciju tjelovježbi, vrlo je važno voditi brigu i o pravilnoj prehrani, stoga će na Jarunu posjetiteljima na raspolaganju biti nutricioniskinja doc.dr.sc. Darija Vranešić Bender sa svojim timom koji će dijeliti savjete o kombinaciji odgovarajuće prehrane za sve rekreativce kao i za profesionalne sportaše.

Sportsko-edukativno događanje bit će ujedno i odlična prilika za promociju novog mjesečnog programa uravnotežene prehrane i tjelovježbi iz Leda. Zanimljiv program s niskokaloričnim receptima i korisnim vježbama osmislile su i zajednički kreirale upravo poznata hrvatska nutricioniskinja doc.dr.sc Darija Vranešić Bender te znanstvena novakinja Kineziološkog fakulteta Cvita Gregov mag.cin. u suradnji s Ledom.

Mjesečni program prehrane i vježbanja možete preuzeti na sljedećem linku.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?