Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 190
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Mjesečni horoskop

Lavovima će se u svibnju svašta događati na ljubavnom polju, a ribama će plaća biti premala

Par na spoju
Foto: Thinkstock
01.05.2014.
u 15:29

Tko će se zaljubiti, a koga će umoriti proljeće? Evo što predviđaju zvijezde za svibanj

Ovan

Vaš ljubavi život ovaj bi se mjesec mogao opisati kao složen. Istovremeno će biti romantičnih susreta i prilika za ljubav, ali i kritika i provokacija. Trebat će biti trezven i snalažljiv da prepoznate što je što i da ne odreagirate kako ne treba. Ako uspijete, bit će vam lijepo. Poslovi se šire na više područja, vi se angažirani i pomalo umorni.

Bik

Ako se upustite u jednu tajnu vezu, moguće je da će vam ona donijeti iznenađenja i određene gubitke. Zato dobro razmislite. Oniu duljim vezama bit će dobro. Na poslu će se pojaviti licemjeri koji će vam se dodvoravati, a mislit će nešto drugo. Budite snažni, profesionalni i skinite s dnevnog reda ono što vam ne treba.

Blizanci

Polet i snaga kako u odnosima, tako i u poslu pratit će vas većinu ovog mjeseca. Mnogima ćete biti primjer osobe koja se snalazi u svim uvjetima i koja zna iskoristiti prave prilike. Manji nesporazumi događat će se na temu procjene rezultata, ali i u jednom prijateljstvu za koje više niste sigurni da li je iskreno.

Rak

Neki će se osjećati razapeto između mogućnosti i želja. Teško će ovaj mjesec nalaziti ravnotežu u privatnom životu, pa je najbolje smanjiti svoja očekivanja. U poslu sve ovisi kako ćete se postaviti. Neće biti mirno, ali na vama je da smirite strasti, a ako treba i da pokušate pomiriti zaraćene strane. Ipak, štedite svoju snagu

Lav

Romantika, neočekivana ljubavna prilika na putovanju ili od osobe koju niste očekivali, nemir pomiješan sa željom – sve vam se to može dogoditi ovaj mjesec. Pokušajte biti sabrani i dočekati se na noge. U poslu će biti šareno. Bit će dobrih situacija koje će vas motivirati, ali i onih koje odrađujete preko volje.

Djevica

Zablistat će između vas i voljene osobe na najobičnijim mjestima. Oplemenit ćete svoju svakodnevnicu romantičnim idejama. Računajte da će vas neki zbog toga i tračati. Ne uzimajte to k srcu. Na radnom mjestu će biti stresa, ali i zanimljivih prijedloga. Sve nekako pomiješano. Budite pametni i slijedite svoje ciljeve.

Vaga

Foto: pixabay

Foto: Thinkstock

Vjerojatno će se vaši privatni odnosi ovaj mjesec srozati na onu razinu koju ne želite. Budite kooperativni i suzdržani, a ako ste sami, ne očekujte ništa posebno. Unutrašnji mir je nešto što je važno održati. Poslovna situacija polako će se bistriti. Još uvijek ćete se malo mučiti s novim zahtjevima. Ako ste umorni, usporite

Škorpion

Nekima će se činiti da dižu utege u privatnom životu. Nije baš tako, ali ključ ljubavi ovaj je mjesec u rukama druge strane. Zato joj ponekad popustite. Kompromisi će biti potrebni i u poslu. Novi ugovori bit će prema željama i mjeri drugih, a na vama je da se prilagođavate najbolje kako znate. Možete vi to.

Strijelac

Foto: pixabay

Foto: Thinkstock

Ludovanje, zabavljanje i uživancija s društvom bit će obilježja ovog mjeseca. Bit ćete voljeni na pomalo neobičan način, a vjerojatno je i obratno. U poslu ćete kombinirati ozbiljnost i neozbiljnost što će katkada zbunjivati vaše kolege. Pazite da vam se ne potkradu greške u poslovanju. Držite se pravila.

Jarac

Vaš privatni život ovaj će mjesec biti šaren. Bit će peripetija, izazova, potrebe da se dominira ili istjera stvari na čistac, ali mir, tiho uživanje ili slično, izostat će. Budite spremni da neće biti idealno, ali ne trošite energiju ako procijenite da neće biti rezultata. Nekad je bolje jednostavno pričekati. U poslu će biti pomaka na bolje, ali i stresa.

Vodenjak

Oko vas će se cijeli mjesec motati jako mnogo ljudi, pa ako ste još sami, eto prilike da nekog upoznate. Komunikacija će biti živa i kontinuirana, a vi aktivni. U poslu ćete najradije raditi samostalno ili od kuće. Neće biti loše, no ako planirate poslovna putovanja, dobro se pripremite, jer su moguće peripetije.

Ribe

Većinu mjeseca učvršćivat ćete ono što ste postigli u privatnom životu. Trebat će dosta truda da u tome i uspijete. Ponekad vam okolnosti neće ići na ruku, ali vaš odnos neće biti ugrožen. Neki će biti u iskušenju da previše troše, pa neka sebi odrede mjeru. Bit će i onih koji će biti nezadovoljni s plaćom, no šta je, tu je.

>>Rakovi će se pod svaku cijenu nabacivati osobama suprotnog spola, ribe – jezik za zube!

Ključne riječi

Komentara 2

Avatar kamenjar
kamenjar
17:57 01.05.2014.

zanimljivo štivo za novine koje su u vlasništvu austrijske katoličke biskupije

OS
osvrt
08:25 02.05.2014.

Pa nemojte ljudi više s ovakvim tekstovima. Pa nije baš sve u novcu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije