Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 53
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Last minute Silvestrovo

barcelona (1)
VL
PR
Autor
PR članak
27.12.2012.
u 14:30

Novogodišnje blagdane iskoristite za kraće putovanje - od sunčane Barcelone do carskog Beča

Božić je iza nas, a Silvestrovo pred vratima. Ako vam je dojadila kućna blagdanska atmosfera i Silvestrovo želite dočekati negdje bliže ili, još bolje, daleko, evo nekoliko ideja gdje biste mogli „osvanuti“ prvog dana 2013. godine.

Ovogodišnji trendovi vuku i dalje prema jugu, suncu i toplini, pa je Barcelona odnijela premoćnu pobjedu nad ostalim destinacijama. U posebnom zrakoplovu iz Zagreba 29. prosinca i uz last minute cijenu od 3490 kuna (uz doplatu za takse 750 kuna) preostalo je tek nekoliko slobodnih mjesta na letu za Barcu. Rim je nešto bliže pa otud i povoljnija cijena (3095 kn + 850 kuna takse). Nekoliko slobodnih mjesta našlo bi se i na putovanju za Toskanu s polaskom iz Splita (3295 kn + 750 kuna takse).Ako niste od „letenja“, čeka vas trodnevni put u Beč autobusom za 1195 kuna ili odlazak na doček Nove u Sarajevo (s polaskom iz Splita) za samo 1390 kuna s uključenom novogodišnjom večerom i zagarantiranom ludom zabavom u hotelu Hollywood! Rim će u vrijeme blagdana grijati sunce na 15 C, a u Barceloni bit će čak i koji stupanj više, dok se u Beču očekuje prekrasno sunčano vrijeme i ugodan plus što će večernje šetnje carskim gradom na Dunavu učiniti još ljepšima.

Diljem Jadrana otvoreni su mnogi hoteli, a cijene su uistinu privlačne. Trodnevni boravak u hotelu Marina u Selcu dostupan je već od 690 kuna po osobi, a u hotelu Opatija u Opatiji dva polupansiona s novogodišnjom večerom stoje samo 916 kuna. Dubrovački Kompas 3* nudi dnevni polupansion za samo 270 kuna. Za ljubitelje toplica tu je Sv. Martin na Muri s prekrasnim bazenima i sportskim sadržajima – a paket sa svečanom večerom i 2 polupansiona stoji svega 1215 kuna po osobi uz popuste ili besplatni boravak za vaše najmlađe!

I Hrvatska će se tih dana kupati u suncu – od dubrovačkih 15 do čakovečkih 7 stupnjeva. Skupimo energije i dobro se odmorimo za sve što nas čeka u 2013! Sretno!

U međuvremenu kliknite na www.kompas.hr – atraktivne ponude možda će u međuvremenu postati još atraktivnije, pa vrijedi provjeriti!

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?