Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 20
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
obiteljska šetnja

Lana i Dolores razgledavale izloge, a Dikan ih je strpljivo čekao

dikolores
Anto Magzan/Pixsell
15.11.2009.
u 21:35

Poduzetnik Dikan Radeljak nedjeljno prijepodne je iskoristio za šetnju sa svojim ljepoticama kćeri Lanom i djevojkom, glumicom Dolores Lambašom

Malo jesenjeg sunca koje se danas pojavljivalo nad Zagrebom Dolores Lambaša, njezin dečko Josip Dikan Radeljak i njegova kćerčica Lana iskoristili su za obiteljsku šetnju. Dikan je imao razumijevanja za svoje cure pa je strpljivo čekao kada bi one gledale izloge. Dok je Dikan zamišljeno gledao okolo, Lana i Dolores su se došaptavale i hihotale. Čim im se Dikan približio zgodna glumica ga je primila pod ruku i uzdignute glave prošetala špicom.

Komentara 4

VI
vitaszorcms
23:20 15.11.2009.

Lana je pljunuta Ena !

OB
-obrisani-
01:09 16.11.2009.

Dikan ima para i moze si priustiti sluskinju, koja pazi malu i Dikanu mijenja pelene ...

FI
fićo
22:40 15.11.2009.

ovaj dikan je spreman za staracki dom

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije