Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 173
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Raskošan nakit

Lady Sybil je 'vampirska' zavodnica dok reklamira zlatni nakit

Jessica Brown Findlay
dominicjonesjewellery.com
01.03.2012.
u 14:00

Kolekcija je inspirirana nakitom koji su vitezovi donosili svojim kćerima iz križarskih ratova

Glumica Jessica Brown Findlay, poznata kao i Lady Sybil iz serije "Downton Abbey", otkrila je svoju mračnu stranu za novu kampanju zlatarnice Dominic Jones. Blijeda put naglašena smokey eyesom zvijezdu iz Berkshirea pretvara u idealnog modela za Jonesovu kolekciju prstenja, naušnica i ogrlica koji tako u potpunosti dolaze do izražaja. 

– Ona je oličenje prave engleske ruže. Kolekcija je aristokratska zbog čega je Jessica naprosto savršena za nju – ističe Jones. 

Nova kolekcija inspirirana je nakitom koji su vitezovi donosili kćerima iz križarskih ratova. Nakit izgleda poput muzejskih primjeraka, samo s dozom modernosti, dodaje.

Glumica Jessica Brown Findlay poznata kao i Lady Sybil iz serije Downton Abbey, otkrila je svoju mračnu stranu za novu kampanju zlatarne Dominic Jones.
 
Blijeda put naglašena smokey eyesom, zvijezdu iz Berkshirea pretvara u idealnog modela za Jonesovu kolekciju prstenja, naušnica i ogrlica koji tako u potpunosti dolaze do izražaja. 
Ona je oličenje prave engleske ruže. Kolekcija je aristokratska zbog čega je Jessica naprosto savršena za nju, ističe Jones. 
Nova kolekcija je inspirirana nakitom kojeg su vitezovi donosili kćerima iz križarskih ratova. Nakit izgleda poput muzejskih primjeraka, samo s dozom modernosti, dodaje.

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije