Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Laboratorij u službi vašeg zdravlja

Synlab Hrvatska
Foto: PR FOTO
1/3
PR
Autor
PR članak
05.05.2015.
u 08:30

Centar vrhunske medicinsko-biokemijske dijagnostike u Hrvatskoj, poliklinika Synlab Hrvatska, pruža više od 4000 različitih laboratorijskih pretraga iz područja biokemije, hematologije, koagulacije, imunokemije i mikrobiologije.

Synlab Hrvatska prvi je privatni medicinsko-biokemijski i mikrobiološki laboratorij u Hrvatskoj, osnovan 1995. godine. Tijekom godina, medicinsko-biokemijski laboratorij je prerastao u Polikliniku za medicinsko-laboratorijsku dijagnostiku, a od početka 2007. godine dolazi pod okrilje njemačke grupacije Synlab GmbH 

ZDRAVLJE PACIJENTA JE NAJBITNIJE - KVALITETA USLUGE, BRIGA O PACIJENTU I POZITIVNO ISKUSTVO PACIJENTA U CENTRU SU NAŠE USLUGE

Po dolasku u Polikliniku Synlab Hrvatska, dočekat će vas ljubazno i stručno osoblje koje je uvijek spremno prilagoditi se svim vašim potrebama. Posebna pažnja posvećuje se najosjetljivijima, naročito djeci i starijima.

"Oslonite se na kvalitetu i snagu sustava poliklinike Synlab Hrvatska, jer ste upravo Vi u našem fokusu. Naša politika kvalitete stvara dodatne vrijednosti kroz 'žive' aktivnosti; želimo pacijente potaknuti na interakciju sa zdravstvenim sustavom u svrhu poboljšanja kvalitete zdravstvenih usluga", otkrili su nam stručnjaci poliklinike Synlab Hrvatska.

VIŠE OD OBIČNOG LABORATORIJA

Osim izravne suradnje s privatnim pacijentima, Synlab pruža laboratorijske usluge brojnim poliklinikama i specijalističkim privatnim ordinacijama humane i veterinarske medicine diljem cijele Hrvatske. Sve laboratorijske pretrage u biokemijskom laboratoriju rade se preporučenim metodama i na vrhunskim mjernim instrumentima. Sustavno se unapređuje rad laboratorija, uvode nove tehnologije i pretrage, a svi su zaposlenici članovi odgovarajućih zdravstvenih komora, sustavno se educiraju prisustvujući stručnim skupovima i predavanjima te prate najnoviju stručnu literaturu.

Synlab Hrvatska je u potpunosti pripravan udovoljiti potrebama i zahtjevima svih pacijenata, liječnika, poliklinika i ostalih zdravstvenih ustanova bez obzira na vrstu i veličinu. Dokaz tome je činjenica kako je Synlab Hrvatska, medicinsko-biokemijski laboratorij 2010. godine akreditiran sukladno međunarodnim normama HRN EN ISO 15189.

ZDRAVLJE NA DOHVAT RUKE

Građani zapadnog dijela Zagreba ne moraju više putovati do Bukovčevog trga kako bi obavili laboratorijsku dijagnostiku u poliklinici Synlab Hrvatska. Naime, novootvorena podružnica poliklinike Synlab Hrvatska na adresi Petrovaradinska 1 na raspolaganju je za sve vrste medicinsko-biokemijske dijagnostike.

S punim povjerenjem obratite se timovima vrhunskih stručnjaka u zagrebačkim podružnicama u Petrovaradinskoj 1- NOVA LOKACIJA i na Bukovčevom trgu, te na velikogoričkoj lokaciji - Zagrebačka 68, kontaktirajte ih putem internetske stranice Synlab.hr ili Facebooka

... JER ZDRAVLJE JE DRAGOCJENO!

Želite prijaviti greške?