Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 10
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
globalna kampanja

kupovinom Vogue fashion night out shopping torbe u borbi protiv siromaštva

carpisa vogue
Foto: Promo
1/6
07.10.2014.
u 21:25

Vogue fashion night out shopping torba sa zip zatvaračem nastala je u suradnji s F4D incijativom za pomoć Organizaciji Ujedinjenih naroda

Male ili velike, crne ili bijele, s uzorkom ili bez – torbe su i ove jeseni neizostavan dio svakog urbanog outfita. Ključni trend sezone su novi multifunkcionalni modeli, koji se u isto vrijeme mogu koristiti kao ručne torbe uz casual styling ili modni dodaci sa snažnim fashion statementom.

Upravo jedan od takvih modela je JUST me shopping torba crne boje sa zip zatvaračem, čijom kupovinom sudjelujete u velikoj globalnoj kampanji brenda Carpisa, inicijative Fashion for Development (F4D) i Organizacije Ujedinjenih naroda. Prilikom kupovine „Vogue fashion night out“ shopping torbe (94 kn), Carpisa će donirati 1 EUR inicijativi „Fashion for Development“ koja od 2012. godine surađuje s vodećim globalnim modnim brendovima i OUN-om u borbi protiv siromaštva i pružanja podrške milijunima žena i djece u nerazvijenim državama.

Uz JUST me shopping torbu, Carpisa kolekcijom uz crnu, kao jednu od osnovnih boja, dominiraju kožnati modeli, zlatni privjesci i animalier print.

Komentara 1

SM
smoking
22:14 09.10.2014.

A gdje ima kupiti te torbe?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije