Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 59
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
humanitarna akcija na sajmu mode

Kupnjom majice s potpisom Aleks Dojčinović pomoći ćete mališanima

Aleksandra Dojčinović
Foto: PR FOTO
1/4
07.05.2014.
u 12:57

Humanitarna modna revija održat će se u subotu, a modele će nositi mališani, koji će prvi put stati na modnu pistu.

I ove godine sajam mode Samsung Zona 45 koji u petak počinje u Zagrebu humanitarnog je karaktera.

Akciji se priključila jedna od najpopularnijih hrvatskih dizajnerica Aleksandra Dojčinović. Kreirala je majicu za koju je aplikaciju osmislila Ivana Kuzmić, a koja će se moći kupiti tijekom sajm.

Sav prihod od prodaje majica ide u dobrotvorne svrhe udrugama – „Ljubav na djelu“ i „Fra Mladen Hrkač“.

Foto: PR FOTO

- Osjećam potrebu podijeliti s drugima dio svoje sreće, a nema ljepšeg načina od humanitarnih aktivnosti, koje ne trebaju uvijek biti javne, no ova je upravo takva i vjerujte, sve nas je uveselio zajednički rad i druženje“ kazala je o ovoj humanitarnoj suradnji dizajnerica Aleksandra Dojčinović.

U ulozi modela ovog će se vikenda naći mališani, koji će prvi put stati na modnu pistu.

Humanitarna modna revija pod pokroviteljstvom Garden Malla održat će se u subotu u sklopu sajma, a brandove zakupaca Garden Malla nosit će i djeca koja su preboljela teške bolesti. Dječji osmijeh na modnoj pisti vladat će sajmom u subotu, 10. svibnja, u prijepodnevnim satima.

Foto: PR FOTO

- Razlog zašto smo odlučili podržati ove dvije udruge jest dodatan doprinos stvaranju sinergija u radu udruga, koje se u konačnici zalažu za isto dobro, a to je pomaganje onima kojima je pomoć najpotrebnija. Želja nam je bila i pružiti priliku djeci koja su prošla tešku životnu borbu da osjete kako je to biti princ odnosno princeza na jedan dan u svojstvu modela, a pritom kod ljudi dodatno osvijestiti da je svaki dan novi dar, te da kupnjom majice daruju radost drugome, izjavila je Martina Pandžić Skoko, direktorica sajma Samsung ZONA 45.

>>Treba li žena trpjeti za ljepotu? Ne, ja samo odem na dijetu kad pretjeram sa slatkim

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije