Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 39
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IT TENISICE

Kultne starke u novom proljetnom zig-zag Missonijevu ruhu

converse
Converse
18.04.2012.
u 00:01

Velika ljubiteljica miksanja koloritnih uzoraka, modna kuća Missoni, i kultni Converse peti put su kreativno udružili snage, a iz njihove radionice izašle su proljetne zig-zag poslastice

U mnoštvu 'IT' komada koji odolijevaju trendovima uvijek su bile i bit će megapopularne starke, čija je povijest počela još davne 1908. godine kada je Converse utemeljio Marquis Mills Converse. Danas su tim legendarnim tenisicama svi vjerni - od najmlađih do najstarijih, a mogu se lako kombinirati uz gotovo svaki stil.

Za sve vjerne obožavatelje ovoga kulta stižu čak tri proljetne poslastice s luksuznim potpisom. Riječ je o Missonijevim starkama Zig Zag koje su prepoznatljive upravo po koloritnom uzorku, Missonijevu zaštitnom znaku. Modeli tenisica Chuck Taylor, naravno, prate i aktualne trendove boja.

Za žene iz radionice Converse s Missonijevim miksom uzoraka dolaze visoke starke u hit-boji ovog proljeća, pastelnozelenoj te vječnoj bijeloj, a plave su uniseks. Starke su u prodaji od prošlog tjedna, stoje oko 1120 kuna, a mogu se kupiti i na www.converse.com.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije