Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Iza zatvorenih vrata

Kućne papuče ponovno postale moderan i poželjan dar

blagdani
Arhiva Večernjeg lista
28.12.2009.
u 10:35

Papuče su postale poželjan dar koji može biti vrlo lijep i odabran s ukusom, a ne odražavaju samo nečiju osobnost nego donose svjež stil u vaše kućno izdanje grijući vam pritom noge.

Nekada davno papuče su bile staromodni i sigurni božićni ili novogodišnji dar kada se ničega drugog niste mogli sjetiti. Mogli ste ih darovati djeci, ali i onima srednjih godina. Nije bilo velikog izbora ni muke oko odabira jer su papuče izgledale više manje isto. Ali vremena su se promijenila pa je darovanje kućnih papuča ponovno postalo moderno. Međutim, one su sada drukčije, modernije i više nisu samo utješna nagrada nego poželjan dar koji može biti vrlo lijep i odabran s ukusom, a ne odražavaju samo nečiju osobnost nego donose svjež stil u vaše kućno izdanje grijući vam pritom noge.

No sada je izbor tako velik da su ljudi zbunjeni što izabrati i darovati. Iza zatvorenih vrata, voli li budući daroprimac biti praktičan ili avangardan? Nosi li pleteno ili baršunasto, raskošno, otkvačeno ili skromno? Treba se odlučiti između toliko vrsta, zato se mora točno znati što želite. Izbor je zaista velik, a pri kupnji ni sami ne morate izaći iz papuča, jer se osim u trgovinama ovaj najnoviji predmet želja može kupiti i na internetu.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije