Krumpir s jajetom pečen u soli jedno je od onih jednostavnih jela koja obožavate na prvu
Ovaj signature dish istarskog hotela San Rocco na njihovom je meniju otkad hotel i restoran postoje, a razlog je vrlo jednostavan - gosti ga uporno traže! U originalnom izdanju jelo se poslužuje s bijelim istarskim tartufom. Naravno, možete ga zamijeniti i crnim, a mi ćemo vam došapnuti da smo u svoja četiri zida nekoliko puta uživali u "kućnoj verziji" bez tartufa.
Komentari 1
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.
Super i neodoljivo ukusno jelo,nas specialitet. Svaki put kada ga narucim pomislim kako je ukusniji od prethodnog Svaki cast