Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Svijet krstarenja

Krstarenje – zašto, kamo, kako i tko?

Svijet krstarenja
Foto: Promo
1/6
21.11.2017.
u 09:10

Osim bazena, stijena za penjanje, sportskih igrališta, klizališta, pa čak i bazena sa umjetnim valovima za surfanje, koji su Vam dostupni na suvremenim brodovima, putujući hoteli Vas vode do nekih od najljepših destinacija na svijetu.

Zašto krstarenje?
Jednostavno, jer je to najbolji način putovanja, gdje je moguće naći za svakoga po nešto. Kao prvo, današnji brodovi za krstarenja su izuzetno moderni i inovativni, i nude aktivnosti koje možete pronaći u najboljim turističkim resortima na kopnu. Osim bazena, stijena za penjanje, sportskih igrališta, klizališta, pa čak i bazena sa umjetnim valovima za surfanje, koji su Vam dostupni na suvremenim brodovima, putujući hoteli Vas vode do nekih od najljepših destinacija na svijetu. Da o vrhunskoj hrani, koja je kao prošireni puni pansion uključena u cijenu, ni ne govorimo. U jednom tjednu posjetit ćete 5 ili 6 različitih mjesta i to na vrlo jednostavan način – bez svakodnevnog pakiranja i napornog putovanja. Sve to po uistinu pristupačnim cijenama. Krstarenje je kao da ste na nekoliko putovanja odjednom. Tako nešto jednostavno ne možete doživjeti nigdje drugdje nego na krstarenju! Pogledajte ponudu last minute krstarenja, posebne ponude i grupna krstarenja s hrvatskim pratiteljem.

Kamo možemo ići?
Krstarenja su danas na raspolaganju po cijelom svijetu. Možete posjetiti više od 300 destinacija, neke u najljepšim dijelovima svijeta. Od istinske ljepote Aljaske i Kanade do očaravajućih europskih gradova i modernog Bliskog istoka. Čekaju Vas bogati krajolici Meksika, razigrani Karibi, Panamski kanal, Bermudski otoci i Bahami. Birati možete između Havaja, Australije, Novog Zelanda, Azije i Južne Amerike. Izaberite Vašu destinaciju iz snova i pripremite se na avanturu. Pretražite široku ponudu po destinacijama, terminima i brodovima, te odaberite ono što Vas očarava. Nazovite 01 554 2 300 i pronaći ćemo Vaše krstarenje iz snova po vrlo povoljnim cijenama.

Foto: Promo

Kako je na krstarenju?
Vaš dan može biti pun aktivnosti od jutra do večeri, ili se cijeli dan možete odmarati. Izbor je Vaš! Okušajte se u penjanju po stijeni ili u surfanju na umjetnom valu, kupajte se ili sunčajte, odigrajte partiju minigolfa ili košarke, pridružite se Vašoj djeci na obiteljskim karaokama, usavršite znanje kuhanja specijaliteta ili neku drugu vještinu na jednoj od edukativnih radionica, ili se opustite u wellness centru. Pogledajte brodski časopis koji Vam je dnevno dostupan i odlučite se u čemu želite sudjelovati, jer aktivnosti je previše da biste sve uspjeli isprobati. Osim toga, sačuvajte nešto snage i za posjet prekrasnim destinacijama.

Tko ide na krstarenje?
Jednostavno rečeno, krstarenja su za svakoga. Za obitelji, parove, obiteljske te poslovne susrete i kongrese. Od najmirnijih do najdivljih, brojne aktivnosti za svakog istraživača. Djeca su posebno oduševljena krstarenjima, budući su na brodovima prekrasni dječji klubovi i programi, u kojima se tijekom cijelog krstarenja zabavljaju, uče i igraju. Dječji programi namijenjeni su različitim dobnim skupinama, tako da uživaju baš svi, najmlađi u crtanju i raznim igrama, stariji u video igrama i otkrivanju blaga, te tinejdžeri u posebnim diskotekama za mlade. U međuvremenu se odrasli opuštaju u wellness centrima, treniraju fitness, sudjeluju na tečaju joge ili boksa, kupuju i zabavljaju se u kockarnici. Velik broj restorana na brodu pobrinut će se za svakog gosta, od najmanje zahtjevnih do pravih gurmana. Uz uključeni puni pansion priuštit ćete si mnogo specijaliteta i ponekad zgriješili uz božanstvenu slasticu. Što poželite, to na brodu i dobijete!

Foto: Promo

Koje aktivnosti su Vam na raspolaganju na brodu?
Sve! Možete se opustiti i obnoviti energiju u vrhunskim wellness centrima, vježbati u bogato opremljenim fitness centrima, kupovati u duty free trgovinama, ponegdje možete čak i klizati na brodskom klizalištu ili surfati na umjetnom valu. Svakako si ujutro priuštite trčanje na stazi za jogging, osvježite se u bazenu, uživate u jacuzziju i sauni, sudjelujte u raznim društvenim igrama na bazenu ili športskim turnirima, posjetite kockarnicu, degustirajte vina, prisustvujte aukciji umjetnina, uživajte u večernjim Las Vegas i broadwayskim predstavama, pogledajte film na velikom vanjskom platnu te se zabavite dugo u noć u brojnim barovima, salonima i diskotekama uz živu glazbu. Podsjećamo, uz sve to ne zaboravite posjetiti prekrasna mjesta u kojima ćete se svaki dan zaustavljati.

U agenciji Svijet krstarenja čekaju Vas ljubazni i iskusni specialisti za krstarenja, koji će vas informirati o svim detaljima i pripremiti Vas za putovanje kao nikad do sada.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije