Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 35
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Prisustvovao na porođaju

Krešimir Dolenčić dobio treće dijete

Krešo Dolenčić
06.01.2010.
u 17:35

Redateljeva supruga Ana Tonković u ponedjeljak je u bolnici Merkur rodila zdravog dječaka teškog 3,3 kilograma i dugačkog 50 centimetara.Roditelji mu još nisu dali ime

Supruga redatelja Krešimira Dolenčića, Ana Tonković - Dolenčić u ponedjeljak je rodila njihovo treće dijete. Za dječak koji je tažak 3,3 kilograma i dugačak 50 centimetara roditelji još nisu izabrali ime iako imaju nekoliko kombinacija u igri. Novi član ove umjetničke obitelji rođen je u bolnici Merkur u Zagrebu, carskim rezom, a hrabri tata Krešo bio je prisutan na porođaju. To iskustvo za njge nije nikakva novina jer je već prisustvovao i porođaju kćeri Marte i sina Đure.

Komentara 1

MA
maria
19:05 06.01.2010.

Jesmo mi totalni debili gospodo novinari? Ajd da si na porodu prisustvovao to je ok, ali ako rađam carskim rezom-dakle u operaciskoj dvorani??? Svašta!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije