Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 37
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Grupna kupnja

Krenite u teretanu ili na izlet u pola cijene

internet
AFP
05.04.2011.
u 15:22

Kriza je stvorila novo pravilo kod kupaca; troši se, ima se, putuje se, a sve to i do 80 posto jeftinije

Proizvod, tretman ili putovanje sniženi i do 80 posto san su svakog kupca. Na sreću, takve akcijske kupnje svakodnevno su dostupne zahvaljujući grupnoj kuponskoj prodaji putem portala poput Kolektiva.hr, Kupime.hr, Grupnjak.hr, PonudaDana.hr....

 U posljednje vrijeme domaće su tržište preplavili portali specijalizirani za grupne popuste, a Hrvati sve više počinju vjerovati online šopingu. Za one koji još sumnjaju u plaćanje karticama putem interneta, tu su i mogućnost plaćanja uplatnicom te internetskim bankarstvom. Najveći popusti, ali i interes kupaca, osjeti se na raznim tretmanima ljepote, masažama i kurama mršavljenja. Stoga ne čudi da su najbolji i najčešći kupci žene.

Ipak, portali svakodnevno obogaćuju svoju ponudu, pa je moguće povoljnije naći i izlet na selo za cijelu obitelj ili cjelodnevnu zabavu poput igranja paintballa. Sve više pozornosti privlače i ponude koje nude popuste na, primjerice, izbjeljivanje zubi ili pak povoljne frizure! Život si zasladiti možete i ručkom u raznim restoranima jeftinijima i do 60 posto. Kuponi koji se kupe najčešće imaju dovoljno dug rok iskoristivosti (i do šest mjeseci) pa se ne morate brinuti da ćete ostati bez svog termina u salonu, restoranu ili hotelu.

 

Ključne riječi

Komentara 4

BI
Bisera
23:03 02.06.2011.

grupnjak popusti haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

DR
drmrbr
18:24 05.04.2011.

Uglavnom se takvi popusti odnose na stvari i usluge bez kojih \"običan\" građanin može preživjeti kao što su kozmetičke usluge, putovanja, restorani, maltene radi se o luksuzu. Onaj tko ima novaca mogao si je to priuštiti i prije, a sad pogotovo. Samo mali čovjek si može priuštiti sve manje i manje, a u to sigurno ne spadaju ovakve usluge koje nisu od esencijalnog značaja za život.

SM
Smileman
21:07 05.04.2011.

Ne znam baš da je balansiranje guma ili pizza u restoranu nešto što treba samo onima koji imaju love, ili masaža npr. Grupna kupovina je prilika za svakoga, a ti ako misliš da je popust od 60 ili 90 posto tebi nebitan, nemoj odlaziti na te stranice i kupuj po punoj cijeni.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije