Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Lifestyle Kućne čarolije

Kreće sezona uređenja vrtova i okućnica – ovih 5 uređaja trebamo svi

Mahovina, korov i razno bilje koje se nakupilo tijekom zimskih mjeseci potrebno je ukloniti kako bi vaša okućnica bila lijepa i ovo proljeće
26. veljače 2021. u 13:51 19578 prikaza
Kärcher
Foto: Kärcher
Pogledajte galeriju 1/3

Dolaskom toplijih dana započinje vrijeme boravka izvan kuće. Kako bi u tom vremenu mogli u potpunosti uživati potrebno je pripremiti okućnicu. Kiša, snijeg, prljavština i naslage koje su se nakupile tijekom zime potrebno je očistiti, a kako bi proljetno čišćenje bilo što lakše predlažemo ovih 5 neizostavnih uređaja:

Uklanjanje korova
Mahovina, korov i razno bilje koje se nakupilo tijekom zimskih mjeseci potrebno je ukloniti kako bi vaša okućnica bila lijepa i ovo proljeće. Suhu mahovinu i korov koji su se pojavili na kućnom prilazu, ukrasnom kamenu i pločicama vrlo lako ćete ukloniti uz baterijski uklanjač korova. Zahvaljujući ovom brzom i efikasnom pomoćniku mahovinu i korov ćete ukloniti s lakoćom; bez čupanja, mučenja i klečanja.
Naš prijedlog: WRE 18-55 Battery Set | Kärcher (kaercher.com)

Jednostavno metenje
Uklonjeno bilje potom je potrebno pomesti. Za sve vlasnike velikih okućnica tu na scenu nastupa stroj za metenje. Ovaj uređaj skratit će sate i sate mukotrpnog metenja a vaša okućnica će u vrlo kratkom vremenu zablistati.
Naš prijedlog: S 4 Twin | Kärcher (kaercher.com)

Kärcher | Autor : Kärcher Foto: Kärcher

Uklanjanje prljavština
Plijesan i mahovina uništavaju boju i izgled površina, bilo popločenih ili betoniranih.  Ako su i vaši dijelovi okućnice promijeniti boju ili pak samo trebaju osvježenje, upotrijebite visokotlačni čistač poznat i kao mini-wash. Ovo je vrlo praktičan i univerzalan stroj kojim ćete moći oprati sve tvrde površine ali i svog limenog ljubimca.
Naš prijedlog: K 7 Premium Smart Control Home | Kärcher (kaercher.com)

Drvene terase
Drvene površine poput terasa tijekom zimskih mjeseci nakupljaju u svojim utorima nečistoću i naslage. S Kärcher uređajem za čišćenje terasa moguće je jednostavno i temeljito ukloniti tvrdokorne prljavštine s drvenih terasa. Zaboravite na dugotrajno ribanje i sredstva za čišćenje jer s ovim uređajem terasa će u tren oka biti blistavo čista a ruke će vam biti zahvalne.
Naš prijedlog: Karcher uređaj za čišćenje terasa | Kärcher (kaercher.com)

Održavanje travnjaka
Ako ste ponosni vlasnik travnjaka onda znate da se iza svakog lijepo uređenog travnjaka krije kvalitetna kosilica. Lagani okretni uređaj koji uredno kosi san je svakog vlasnika travnjaka. Idealan izbor je kosilica koja može pokošenu travu skupljati u košaru ili ju pak raspodijeliti po travnjaku kao prirodno gnojivo.
Naš prijedlog: LMO Battery 36-46 Set | Kärcher (kaercher.com)

Kärcher | Autor : Kärcher Foto: Kärcher

Ivan Ljubičić
hollywoodska priča
Prepoznajete ga? Kao izbjeglica došao iz Banje Luke u Hrvatsku, a danas je težak milijune eura
HUB
FINANCIJSKA EDUKACIJA
Važnost kreativnog pristupa u financijskom obrazovanju mladih