Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 117
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nemojte to raditi

Kontroliranje partnera dokaz je nesigurnosti

seksi muškarac
Foto: Shutterstock
20.04.2014.
u 18:00

Kontroliranje partnera i nedostatak povjerenja neki su od najčešćih problema u vezi. Trebamo raditi na sebi kada je u pitanju naš vlastiti osjećaj sigurnosti...

Kontroliranje partnera i nedostatak povjerenja neki su od najčešćih problema u vezi. Trebamo raditi na sebi kada je u pitanju naš vlastiti osjećaj sigurnosti. Potreba za kontrolom ukazuje na nedostatak sigurnosti i korijene u djetinjstvu, ali moramo pokušati kontrolirati sebe, a ne drugu osobu. Ono od čega strahujemo kao da prizivamo i omogućujemo da se to dogodi. Oni koji su u strahu stalno će primjećivati elemente koji mogu izazvati strah kod njih. Kada je riječ o bazi sigurnosti koju smo dobili od roditelja, uvijek treba misliti da su nam oni pružili sve što su nam mogli pružiti i da roditelji obično daju najviše od sebe. Mi sami možemo reprogramirati ono što nam se ne čini korisnim i sagledati stvarnost onakvu kakva je, te ne dozvoljavati da nam izmiču lijepi dijelovi stvarnosti.

Ponekad se uvjerimo da lijepo u svom životu vidimo samo kroz tuđe oči. Kao kada vam dođe gost i vi mu pokažete grad u kojem živite i vidite oduševljenje u njegovim očima zbog ljepota koje vi u vlastitom gradu više i ne primjećujete. Ako se ne možete nikako iskontrolirati da mu ne priuštite policijsko ispitivanje kada kasni dva sata s posla ili da mu prođete porukama dok se tušira, probajte razgovarati s nekom zajedničkom prijateljicom. Nekoga tko ga zaista zna i tko će biti objektivan.

Foto: screenshot/facebook

>>Otkrijte zašto muškarci biraju mlađe žene, a žene starije muškarce

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije