Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 156
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Od A do D košarica u sekundi...

Konobarica u Hootersu: 'Sve kolegice imaju velike grudi, a ja za svoje imam mali trik...'

TikTok/ theflathootersgirl
21.09.2021.
u 16:30

Pokazala kako u svoj već podstavljeni grudnjak dodaje i dva samoljepljiva silikonska jastučića koji joj podignu grudi i tako stvore izgled 'prirodnog dekoltea', a onda ih još i sjenča.

22-godišnja Amerikanka Kirsten Songer radi kao konobarica u popularnom američkom sportskom baru i lancu restorana Hootersu, najpoznatijem po tome što hranu poslužuju isključivo 'obdarene' djevojke u kratkim hlačicama i uskim topićima s dubokim dekolte izrezom.

Songer je, kaže, jedna od rijetkih koja je tamo dobila posao, a da je građena poput tinejdžera, no ona je pronašla način da od A napravi D košarice; i u svom je viralnom videu otkrila kako.

Sinjska manekenka i bivši Dinamovac postat će roditelji, prinova stiže na proljeće

1/6

- Kao što vidite, ne pretjerujem kad kažem da sam "ravna" kao daska, grudnjak mi je prazan i imam grudi kao dječak - rekla je na TikToku.

U svom je videu pokazala kako u svoj već podstavljeni grudnjak dodaje i dva samoljepljiva silikonska jastučića koji joj podignu grudi i tako stvore izgled 'prirodnog dekoltea'.

@theflathootersgirl

Answer to @becky_rodzc this tutorial was definitely more rushed than my last one bc I’m late for work but hopefully y’all find this helpful! ##hooters

♬ original sound - Kirsten :)

- Nakon toga uzmem tamnije sjenilo i napravim konturu tako da slijedim oblik grudi, samo da dodam malo sjene za prirodniji izgled - objasnila je Kirsten koja kaže i da je kad se tek prijavila za posao u Hootersu brinula da joj grudi nisu dovoljno velike, pa nije ni mislila da će se uspjeti tamo zaposliti.

Na razgovoru za 'Hooters djevojku' nije, kaže, koristila svoje trikove, ali je nosila široki džemper kako bih sakrila male grudi.

- Želim da ljudi znaju da ovo ne radim jer sam nezadovoljna svojim grudima ili svojim izgledom; to radim samo za posao - istaknula je djevojka.

Njena je transformacija šokirala pratitelje, a mnoge su joj djevojke zahvalile i rekle joj da je 'prava čarobnica'.

- Povećala si ih najmanje za tri broja, a izgledaju potpuno prirodno; ti si prokleti mađioničar! - poručila joj je pratiteljica. 

Isprobali smo burgere na Zagreb Burger Festivalu: Pogledajte koji su najbolji!

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije